Ματς ζωής και θανάτου με Κηφισιά (14:30)

22/01/2013 - 12:35 Τελευταία τροποποίηση στις 22/01/2013 - 18:45

Doumplatzis_Aiolikos_Iaswn1Με την ελπίδα ότι αυτή η φορά θα αποδειχθεί τρίτη και φαρμακερή αναφορικά με τη διεξαγωγή του αγώνα Αιολικός-Κηφισιά, η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΟ αναμένει τα... ευχάριστα νέα από τη Μυτιλήνη για ένα ματς που έχει εξελιχθεί σε... πονοκέφαλο μετά τις δύο αναβολές.

Ο Αιολικός υποδέχεται την Κηφισιά την Τετάρτη (23/1, 14:30) σε έναν αγώνα δίχως αύριο, τουλάχιστον για την ομάδα της Μυτιλήνης, η οποία θα αγωνιστεί με την πλάτη στον τοίχο, στοχεύοντας αποκλειστικά και μόνο στην εξασφάλιση των τριών βαθμών, που θα τη διατηρήσουν "ζωντανή" στο κυνήγι της ανόδου.

Από την άλλη μεριά η ομάδα του Θωμά Γράφα θέλει να κερδίσει το προσωπικό στοίχημα του προπονητή της, που έφυγε ως αποτυχημένος από το Αιγάλεω και επιθυμεί διακαώς να το προσπεράσει στη βαθμολογία.

Ο Φώτης Κοκκινέλλης δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Μανουσάκη και Διονυσάτο, καθώς και στους τραυματίες Χατζηκυριάκο και Κατσαρό. Αμφίβολος με ελάχιστες πιθανότητες συμμετοχής είναι και ο Δούμπλατζης, που τραυματίστηκε στη φάση του γκολ με τον Ιάσωνα (3-4). Επιστρέφουν πάντως, αφού εξέτισαν τις ποινές τους, ο Αλέξης Καδής και ο Μάκης Μουτζούρης.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Μιχαληλίδης από το Σύνδεσμο της Βοιωτίας, με βοηθούς την Γκούσαρη από τη Φωκίδα και τον Φλώτσιο, επίσης από τη Βοιωτία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey