Εξασφάλισε τις μετακινήσεις μέσω Ψαρρόπουλου

29/01/2013 - 10:05 Τελευταία τροποποίηση στις 29/01/2013 - 10:55

Aiolikos_ariplane_ship1Ο Αιολικός είχε αποστείλει αίτημα στην ΕΠΟ το καλοκαίρι, σχετικά με τις δωρέαν μετακινήσεις του φετινού πρωταθλήματος, ζητώντας ως νησιωτικό σωματείο να πάρει επιπρόσθετα και όσες προβλέπονταν για τον Όλυμπο Αγιάσου και τον Ατρόμητο Αγίου Γεωργίου Χίου, οι οποίοι δήλωσαν αδυναμία συμμετοχής στην κατηγορία.

Η Ομοσπονδία, αν και δεν είχε πάρει ξεκάθαρη απόφαση, άφηνε να εννοηθεί ότι είναι διατεθειμένη να το συζητήσει σε βάθος χρόνου και κυρίως μετά τις εκλογές. Πλέον, με τον Χιώτη Γιώργο Σαρρή στο τιμόνι της, αλλά και την ανάγκη εξασφάλισης πόρων για τη βιώσιμότητα του Αιολικού να φτάνει στο σημείο... μηδέν, οι διοικούντες την ομάδα της Μυτιλήνης "ενόχλησαν" εκ νέου την ΕΠΟ μέσω του Προέδρου της ΕΠΣΛ και αναπληρωματικού μέλους του ΔΣ της Ομοσπονδίας, Σταύρου Ψαρρόπουλου.

Ο Αιολικός ζήτησε από την ΕΠΟ να του χορηγηθούν επιπρόσθετα δύο έξτρα μετακινήσεις προς την Αθήνα, με την αρμόδια επιτροπή να εγκρίνει τελικώς το αίτημα των Μυτιληνιών.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η ομάδα της Λέσβου εξασφάλισε έτσι όλες τα εναπομείναντα ταξίδια της στην Αττική για το Β' Γύρο (Άγιαξ Ταύρου, Περιστέρι, Κηφισιά, συν του Αιγάλεω προχθές), διαχωρίζοντας παράλληλα αρκετά έξυπνα τις αποστολές. Η ομάδα της Μυτιλήνης θα ταξιδεύει αεροπορικώς κατά τις αναχωρήσεις της από τη Μυτιλήνη και θα επιστρέφει ακτοπλοϊκώς, μέσω της έτερης σημαντικής χορηγίας της Ναυτιλιακής Εταιρείας Λέσβου, χωρίς να επιβαρύνει τον προϋπολογισμό της με επιπρόσθετα έξοδα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey