Ανακοίνωση συσπείρωσης από τους παίκτες

23/01/2013 - 19:39 Τελευταία τροποποίηση στις 23/01/2013 - 19:51

Aiolikos_Khfisia_1-0_telos1Συνήθως οι ανακοινώσεις παικτών και δη στον Αιολικό, έχουν συνδεθεί με... γκρίνια. Όχι όμως και η σημερινή, αφού οι παίκτες της ομάδας αισθανόμενοι την ανάγκη συσπείρωσης για την επίτευξη του φετινού στόχου, έστειλαν μήνυμα με πολλούς αποδέκτες αμέσως μετά το νικηφόρο ματς με την Κηφισιά, δίνοντας παράλληλα όρκο... ανόδου!

Στην ανακοίνωση, αφού πρώτα ευχαριστούν τον Πρόεδρο Ταξιάρχη Βέρρο, τον προπονητή Φώτη Κοκκινέλλη και όλους όσοι συστρατεύθηκαν στα δύσκολα γύρω από την ομάδα, απευθύνουν κάλεσμα προς το φίλαθλο κόσμο του νησιού να ενισχύσει την προσπάθεια του Αιολικού για άνοδο στη νέα Γ' Εθνική.

Αναλυτικά: "Εμείς οι ποδοσφαιριστές του Αιολικού θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους φιλάθλους ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου η ομάδα να πετύχει το στόχο της.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο Ταξιάρχη Βέρρο, τον προπονητή Φώτη Κοκκινέλλη και όλους εκείνους που έχουν συστρατευθεί στο δύσκολο αυτόν αγώνα και καλούμε όλους αυτούς που για οποιοδήποτε λόγο έχουν απομακρυνθεί από την ομάδα, να βοηθήσουν με όλες τις δυνάμεις τους την ύστατη αυτή ώρα, προκειμένου ο ιστορικός Αιολικός να βρει το δρόμο του...

Οι ποδοσφαιριστές του Αιολικού"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey