Ψάχνεται για μεταγραφή

25/01/2013 - 12:23 Τελευταία τροποποίηση στις 25/01/2013 - 12:37

Aiolikos_training_Kokkinellis_Krotsidas1Ο Αιολικός αγωνίζεται την Κυριακή στην έδρα του πρωτοπόρου Αιγάλεω, με τα χαμόγελα να έχουν επιστρέψει στα αποδυτήρια μετά τη νίκη κόντρα στην Κηφισιά.

Η καλή εμφάνιση, σε συνδυασμό με τις επιστροφές βασικών παικτών από τιμωρία, έχουν ανεβάσει την ψυχολογία της ομάδας, η οποία το μόνο βέβαιο είναι ότι θα χτυπήσει με όλες τις δυνάμεις της και το ματς στο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης".

Παράλληλα, διοίκηση και προπονητής προσπαθούν να κλείσουν τις "τρύπες" του ρόστερ και το βάρος έχει πέσει στην απόκτηση ποδοσφαιριστή, ο οποίος να μπορεί να αγωνιστεί ως "μικρός" ηλικιακά. Οι επαφές είναι συνεχείς και μάλιστα δεν αποκλείεται να έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή μέχρι την Κυριακή και ο παίκτης να έρθει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή στη Μυτιλήνη.

Οι πληροφορίες του "SL" αναφέρουν πως ο υποψήφιος στόχος προέρχεται από ομάδα επαγγελματικής κατηγορίας, όμως εξετάζεται το ενδεχόμενο υλοποίησης ακόμα μιας μεταγραφής.

Σύμφωνα πάντως με τον κανονισμό, ο Αιολικός έχει δικαίωμα να πραγματοποιήσει συνολικά δύο προσθήκες ερασιτέχνων την περίοδο του Ιανουαρίου, κάτι που μετά την κάλυψη της μιας θέσης από τον Βασίλη Αλευρά, κάνει τους ανθρώπους της διοίκησης αρκετά σχολαστικούς ως προς την επιλογή του.

Να σημειωθεί επίσης, ότι από χθες στις προπονήσεις δοκιμάζεται νεαρός ποδοσφαιριστής, ο οποίος περνά από το μικροσκόπιο του Φώτη Κοκκινέλλη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey