Ενίσχυση μεσοεπιθετικά με Λάζο! [vid]

26/01/2013 - 21:19 Τελευταία τροποποίηση στις 26/01/2013 - 21:44

Lazos_Xristos_Ethnikos_AsterasΤην τέταρτη μεταγραφή του κατά τη περίοδο του Ιανουαρίου ανακοίνωσε ο Αιολικός, επιβεβαιώνοντας πλήρως το χθεσινό ρεπορτάζ του "SL", που έκανε λόγο για απόκτηση "μικρού" ηλικιακά ποδοσφαιριστή από ομάδα της Football League 2.

Πρόκειται για τον 18χρονο Χρήστο Λάζο, που είχε την ατυχία φέτος να ανήκει στον Εθνικό Αστέρα, ο οποίος αποχώρησε από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής λόγω οικονομικών προβλημάτων, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του στον Άτταλο Αθηνών.

Οι άνθρωποι του Αιολικού είχαν στα υπ' όψιν τον 18χρονο μεσοεπιθετικό, έπειτα από εισήγηση του Φώτη Κοκκινέλλη και προχώρησαν το απόγευμα στην επισημοποίηση μιας μεταγραφής, που θα δώσει λύσεις στον προπονητή στους παίκτες κάτω των 20 ετών. Ο παίκτης ενσωματώθηκε με την αποστολή στο ξενοδοχείο, όπου έχει καταλύσει η ομάδα για το αυριανό ματς με το Αιγάλεω και θα έρθει στη Μυτιλήνη τη Δευτέρα για μόνιμη εγκατάσταση,

Παράλληλα, όπως είχε αναφέρει ο Φώτης Κοκκινέλλης στη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου μετά το νικηφόρο ματς με την Κηφισιά, έγινε γνωστό από επίσημα χείλη ότι ο Αιολικός θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμα "μικρού", που αγωνίζεται στην αριστερή πτέρυγα, με τον οποίο βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το ΔΣ του Αιολικού τονίζεται χαρακτηριστικά: "Εκτιμούμε ότι κάνουμε το καθήκον μας απέναντι στον κόσμο και την ιστορία του Αιολικού σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές και περιμένουμε από τους ποδοσφαιριστές, να κάνουν το καθήκον τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο, μετά και από την τελευταία ανακοίνωση συσπείρωσης που εξέδωσαν.

Περιμένουμε από τον κόσμο του Αιολικού, που είναι η δύναμη του, να σταθεί κοντά στην ομάδα για να κάνουμε μαζί τον απολογισμό στο τέλος, έναν απολογισμό που θα ταιριάζει στην ιστορία αυτού του συλλόγου."

Δείτε σε βίντεο τον Χρήστο Λάζο

{youtube}hhbjAWraElI{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey