Αρχηγού παρόντος κόντρα στο "Σίτι"!

27/01/2013 - 12:57 Τελευταία τροποποίηση στις 27/01/2013 - 12:58

Dionysatos_Aiolikos_Peristeri_Agiasos1Τα ευχάριστα νέα που περίμενε ο Αιολικός από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έφτασαν τελικά στη Μυτιλήνη και αφορούν την ανακοίνωση της ποινής του Θεαγένη Διονυσάτου.

Ο "Νίλσεν" είχε αποβληθεί στην ανάπαυλα του ημιχρόνου στο ματς με τον Ιάσωνα, μετά τη μικροένταση που δημιουργήθηκε εντός αγωνιστικού χώρου. Τότε, στην προσπάθειά του να χωρίσει τους παίκτες γρονθοκοπήθηκε στο πρόσωπο από τον Λίκα, όμως ο διαιτητής Σταθόπουλος έδειξε την κόκκινη κάρτα και στους δύο.

Στο Φύλλο Αγώνα υπήρχε ωστόσο ασάφεια, αφού ο ρέφερι έγραψε "περί αψιμαχίας" και στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισαν για το συγκεκριμένο λόγο να τιμωρήσουν τον Διονυσάτο με την ελάχιστη δυνατή ποινή σε αυτές τις περιπτώσεις. Μία αγωνιστική δηλαδή. Κάτι που σημαίνει, πως ο αρχηγός του Αιολικού εξέτισε ήδη την τιμωρία την Τετάρτη, στο εξ' αναβολής ματς με την Κηφισιά και τίθεται στη διάθεση του Φώτη Κοκκινέλλη για το σημερινό ματς κόντρα στο Αιγάλεω στο "Σταύρος Μαυθροθαλασσίτης".

Έτσι ο προπονητής του Αιολικού θα έχει μια ακόμα αξιόπιστη λύση και ίσως για πρώτη φορά φέτος να βλέπει το "οπλοστάσιό" του σχετικά γεμάτο, σε σχέση με τους αγώνες που προηγήθηκαν, δεδομένου ότι εξέτισαν επίσης και επιστρέφουν οι Μανουσάκης, Καδής και Μουτζούρης. Βέβαια, υπάρχουν απόντες και από τη σημερινή αναμέτρηση, αφού λόγω τραυματισμού δεν υπολογίζονται οι Δούμπλατζης, Χατζηκυριάκος και Κατσαρός.

Από τη μεριά του το Αιγάλεω θα παραταχθεί χωρίς τους έμπειρους ποδοσφαιριστές Παπουτσή και Τζανετάκου, οι οποίοι εκτίουν ποινή μιας αγωνιστικής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey