Κοκκινέλλης: "Απομένουν οκτώ τελικοί"

28/01/2013 - 13:34

Kokkinellis_Aiolikos_pagkos_Iaswn1Είναι γεγονός πως όταν χάνεις ένα ματς με γκολ στις καθυστερήσεις, απέναντι μάλιστα στον πρώτοπόρο της βαθμολογίας, η γεύση που μένει στα χείλη είναι πικρή παρά την καλή εμφάνιση και την σπουδαία προσπάθεια.

Ο Φώτης Κοκκινέλλης, παρά την απογοήτευση, έδωσε στις δηλώσεις του μετά το ματς το σύνθημα για τη συνέχεια: "Μας στενοχωρεί πολύ το γεγονός ότι δεχθήκαμε γκολ στην τελευταία φάση του παιχνιδιού. Σίγουρα ο αντίπαλος ήταν καλύτερος στη διάρκεια του αγώνα, όμως εμείς από την πλευρά μας είχαμε πολύ καλή αμυντική λειτουργία και τον περιορίσαμε.

Σταθήκαμε τυχεροί στις φάσεις με τα δοκάρια, όμως η τύχη μας πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα και δεχθήκαμε γκολ στην τελευταία φάση του παιχνιδιού. Δεν έχουμε το περιθώριο να χάνουμε βαθμούς με τέτοιο τρόπο, κοιτάζουμε τη συνέχεια που είναι δύσκολη, απομένουν για εμάς οκτώ τελικοί και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους.

Το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν κάποια προβλήματα, όμως με την καθοριστική συμβολή της διοίκησης και τις εισηγήσεις τις δικές μου, ενισχυθήκαμε σημαντικά στον αγωνιστικό τομέα, δουλεύουμε συστηματικά, συσπειρωθήκαμε και διοικητικα, οπότε πιστεύω ότι ο στόχος ματς θα επιτευχθεί."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey