Νέοι μπελάδες από ένα... αυγό!

15/03/2013 - 18:12 Τελευταία τροποποίηση στις 15/03/2013 - 18:32

Aiolikos_Pefki_diakophΑπό το κακό στο χειρότερο οδεύει η κατάσταση στον Αιολικό, αφού λόγω της δυσαρέσκειας και του εκνευρισμού από τον υποβιβασμό στο τοπικό, η συμπεριφορά των φιλάθλων του αποδεικνύεται καταδικαστική, δυσχεραίνοντας το έργο όσων έχουν απομείνει στη διοίκηση.

Τα σπασμένα καθίσματα και οι πέτρες που εκτοξεύτηκαν προς το διαιτητικό τρίο στο Γήπεδο του Ηφαίστου στον αγώνα με το Περιστέρι, είχαν ως αποτέλεσμα την επιβολή ποινής μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, μαζί με χρηματικό πρόστιμο ύψους 1.000€.

Ωστόσο με σημερινό έγγραφό της, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κάλεσε σε απολογία τον Αιολικό την ερχόμενη Πέμπτη (21/3) για τη συμπεριφορά των οπαδών του και κατά τη διάρκεια του αγώνα της τελευταίας χρονικά αγωνιστικής, κόντρα στην Πεύκη.

Όπως σημείωσε στο Φύλλο Αγώνα ο διαιτητής Βλάχος, από την κερκίδα των φιλάθλων του Αιολικού εκτοξεύτηκε αυγό, το οποίο χτύπησε στην πλάτη το β' βοηθό Χόϊκά από το Σύνδεσμο της Ανατολικής Αττικής, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπεί προσωρινά για λίγα λεπτά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αιολικός θεωρείται υπότροπος και πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η όποια ποινή του επιβληθεί, αναμένεται πιθανότατα ακόμα και να διπλασιαστεί. Πάντως, αυτή τη φορά οι διοικούντες αναμένεται να αποστείλουν απολογητικό υπόμνημα, σε μια προσπάθεια να μετριάσουν την ενδεχόμενη τιμωρία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey