Τρακάκης: "Είν' ωραίο να 'σαι ΑΙΟ..."

24/03/2013 - 18:57

Trakakis_Aiolikos_Kypello_2012_13Με επιστολή του προς το "SL" ο Τάσος Τρακάκης, που φόρεσε φέτος τη φανέλα του Αιολικού, απευθύνει το αντίο και τις ευχαριστίες του για την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε πρόωρα για εκείνον στη Μυτιλήνη, ευχόμενος να σμίξουν ξανά οι δρόμοι στο μέλλον με καλύτερες συνθήκες.

Αναλυτικά: "Αγαπητό SportLesvos, θα ήθελα μέσα από τη φιλόξενη ιστοσελίδα σου να εκφράσω συναισθήματα και ευχαριστίες.

Βρέθηκα στο όμορφο νησί σας, προκειμένου να υπηρετήσω τη στρατιωτική μου θητεία. Έχοντας πέντε χρονια ποδοσφαιρική καριέρα στη Δ' Εθνική και γνωριζόντας την ιστορία και τη δυναμική του Αιολικού απο μαρτυρίες του πατέρα μου κ των παλαιμάχων του ΑΟ Σπάρτη, θέλησα να ενταχθώ στο ρόστερ του Αιολικού, πιστεύοντας οτι μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Μέσα απο σκληρή δουλειά και κάτω από αντίξοες συνθήκες (λόγω της θητείας μου και οχι μόνο), προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα μου όσο το δυνατόν περισσότερο. Δυστυχώς δεν κατάφερα να τη βοηθήσω να πετύχει την άνοδο στη νέα Γ' Εθνική. Ειλικρινά λυπάμαι γι' αυτό. Όμως είμαι σίγουρος, ότι ο Αιολικός όντας μεγάλη ομάδα με βαριά φανέλα, θα βρει πολύ γρήγορα το δρόμο του. Για μένα ήταν μεγάλη τιμή και είμαι περήφανος που φόρεσα τη φανέλα αυτή.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με πίστεψαν και με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή, που βρέθηκα στο νησί. Δε θέλω να αναφερθώ ονομαστικά, από φόβο μήπως ξεχάσω κάποιον. Ιδιαίτερα όμως ευχαριστώ την οικογένεια του Βαγγέλη Κροτσίδα, που με δέχθηκε σα μέλος της από την πρώτη στιγμή, τους συμπαίκτες μου και τα προπονητικά τιμ, τον γενικό αρχηγό και τον φροντιστή, που ήταν ήρωες όλη τη χρονιά και φυσικά τους ηρωικούς φιλάθλους του ΑΙΟ, που ήταν κοντά μας και μας στήριξαν όλη τη χρονιά.

Είμαι σίγουρος ότι πολύ γρήγορα θα δουν τον Αιολικό μας στη θέση που του αξίζει. Όσο για μένα, φεύγοντας από την όμορφη Μυτιλήνη, παίρνω μαζί μου ένα κομμάτι του ΑΙΟ και εύχομαι στο μέλλον, εφόσον δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες, να επιστρέψω.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΙΟ.

Τάσος Τρακάκης"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey