Πάει ξανά... Αγιάσο με Τράχωνες!

26/03/2013 - 21:45

Aiolikos_orkos_agiasosΟ τελευταίος φετινός αγώνας πρωταθλήματος στο Περιφερειακό για τον Αιολικό δε θα δοθεί στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, αφού συμπίπτει με την αναμέτρηση της ΑΕΛΚ κόντρα στον Πιερικό.

Έτσι, οι άνθρωποι της ομάδας της Μυτιλήνης είναι αναγκασμένοι να... ξεσπιτωθούν για ακόμα μια φορά τα τελευταία δύο χρόνια, δίνοντας στο "Χριστοφίδειο" Γήπεδο της Αγιάσου ένα αδιάφορο πλην όμως ξεχωριστό αγώνα. Κι αυτό γιατί το παιχνίδι με τους Τράχωνες αποτελεί το τελευταίο σε εθνική κατηγορία για τον Αιολικό μετά από 12 χρόνια συνεχούς παρουσίας σε Περιφερειακό και Γ' Εθνική.

Το παιχνίδι είναι τυπικής σημασίας για τον Αιολικό, ο οποίος έχει ήδη υποβιβαστεί, όμως για τους Τράχωνες αποτελεί ματς ζωής ή θανάτου, αφού η ομάδα του Αλίμου παίζει ουσιαστικά την κατηγορία της.

Και μπορεί για τη φετινή περίοδο τα "βάσανα" της δημοτικής αρχής να υποχωρούν, αναφορικά με τη χρήση των γηπέδων της Μυτιλήνης από τους δύο μέχρι πρότινους εκπροσώπους της Λέσβου στις εθνικά πρωταθλήματα, όμως μεγάλη κουβέντα αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα για την έδρα που θα δηλώσει ο Αιολικός στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας ΕΠΣΛ, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για εκδήλωση ενδιαφέροντος προς το "Γεώργιος Σκούφος".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey