Για την τιμή των όπλων...

28/03/2013 - 12:31 Τελευταία τροποποίηση στις 28/03/2013 - 13:40

Aiolikos_Peristeri_Agiasos_2-5Τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος για τον Αιολικό στο φετινό Περιφερειακό, τον είχαν ονειρευτεί αλλιώς στην ομάδα της Μυτιλήνης. Ο υποβιβασμός στο τοπικό εξάλλου αποτελεί "μαχαιριά" στην καρδιά των φιλάθλων του.

Το ματς κόντρα στους Τράχωνες θα περίμενε κανείς να έχει όντως μονόπλευρο ενδιαφέρον. Μόνο που τελικά το έχει από την... ανάποδη. Ο Αιολικός έχει πάρει ήδη την άγουσα για τα γήπεδα της Λέσβου, τη στιγμή που η ομάδα του Αλίμου ελπίζει στο τρίποντο, το οποίο θα της εξασφαλίσει και την άνοδο στη νέα Γ' Εθνική. Έτσι όπως τα... κατάφεραν άλλωστε οι ομάδες της Αθήνας, Πεύκη και Ιάσωνας θα κονταροχτυπηθούν για την αποφυγή του υποβιβασμού στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος.

Ο Φώτης Κοκκινέλλης προετοιμάζει την ομάδα του με όσους διαθέσιμους παίκτες απέμειναν για το κυρακάτικο παιχνίδι, το οποίο θα διεξαχθεί στο "Χριστοφίδειο" της Αγιάσου, αφού συμπίπτει χρονικά με τον αγώνα της ΑΕΛΚ κόντρα στον Πιερικό για τη Football League.

Εκτός όλων των απόντων, που για προσωπικούς λόγους αποχώρησαν πρόωρα από τον Αιολικό, δικαίωμα συμμετοχής δεν έχει ούτε ο Νίκος Πετρουζέλλης, που συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey