Ένα αυγό κόστισε... 300 ευρώ!

29/03/2013 - 14:02 Τελευταία τροποποίηση στις 29/03/2013 - 14:55

Aiolikos_avgo_epopitis_pefkiΝέο χρηματικό πρόστιμο επέβαλλε η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στον Αιολικό, για τα όσα συνέβησαν στη διάρκεια του εντός έδρας αγώνα κόντρα στην Πεύκη.

Τότε, όπως είχε σημειώσει στο Φύλλο Αγώνα ο διαιτητής Βλάχος, εκτοξεύτηκε από την κερκίδα των φιλάθλων του Αιολικού ένα αυγό, το οποίο χτύπησε στην πλάτη το β' βοηθό Χόϊκά από το Σύνδεσμο της Ανατολικής Αττικής, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπεί προσωρινά για λίγα λεπτά.

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Πειθαρχικής, εκδικάστηκε η υπόθεση της ομάδας της Μυτιλήνης, που κηρύχθηκε πειθαρχικά ελεγκτέα και της επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο ύψους 300€. Αυτή είναι η δεύτερη ποινή μέσα σε λίγες εβδομάδες εις βάρος του Αιολικού, ο οποίος είχε τιμωρηθεί με 1.000€ πρόστιμο και μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για τα επεισόδια που προκάλεσαν οι φίλαθλοί του στο Γήπεδο του Ηφαίστου, στο Περιστέρι.

Δεδομένου ότι ο Αιολικός ήταν υπότροπος, η ποινή που του επιβλήθηκε χθες μπορεί να θεωρηθεί ως και... ευνοϊκή, αφού σε κάθε άλλη περίπτωση το πρόστιμο θα μπορούσε να είναι υψηλότερο. Δεν παύει να αποτελεί ωστόσο ένα ακόμα "βαρίδι" ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά η απόφαση της Πειθαρχικής της ΕΠΟ:

"Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:

6. Κηρύσσει το σωματείο ΑΙΟΛΙΚΟΣ πειθαρχικά ελεγκτέο για τα αναφερόμενα στο σκεπτικό πειθαρχικό παράπτωμα και του επιβάλλει χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey