Στοίχημα η προσέλευση στη Γενική Συνέλευση!

09/05/2013 - 12:01

aio_gs_2011_2Η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Αιολικού είναι προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα, στις 19:30, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λέσβου, με το φίλαθλο κόσμο της ομάδας να περιμένει εναγωνίως τις όποιες εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η πρόσκληση είναι ευρύτερη από τη μεριά της διοίκησης, ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "SL" είναι πολύ πιθανό όσα ακουστούν σήμερα, να μην οριοθετούν την επόμενη μέρα του συλλόγου, όπως αναμένεται, αλλά την επόμενη... Γενική Συνέλευση. Κι αυτό γιατί παρατηρείται μια "παγωμάρα" από την πλευρά των παραγόντων, πρώην και νυν, σχετικά με την ουσία της πραγματοποίησης μιας Γενικής Συνέλευσης, αφού όπως γίνεται αντιληπτό οι ζυμώσεις οι οποίες φημολογούνται πως γίνονται στο παρασκήνιο, δεν έχουν μέχρι τώρα κάποιο χειροπιαστό αποτέλεσμα για το άμεσο μέλλον του Αιολικού.

Ο απερχόμενος Πρόεδρος Ταξιάρχης Βέρρος έχει ξεκαθαρίσει πως δεν προτίθεται να παραβρεθεί. Έτσι, το βάρος της όλης διαδικασίας αναμένεται να σηκώσει ο αντιπρόεδρος Γιάννης Φλωρίδης, τον οποίο όλα δείχνουν πως θα εξουσιοδοτήσει ο Θόδωρος Δουβαλέτας, ταμίας τος διοικητικού συμβουλίου που δύσκολα θα δώσει κι εκείνος το παρόν, ώστε να κάνει τον οικονομικό απολογισμό της χρονιάς.

Δυστυχώς, η "πολεμική" ένταση μεταξύ πρώην και νυν παραγόντων, που χαρακτήρισε όλη τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου, έχει διαταράξει το κλίμα στις μεταξύ τους σχέσεις και είναι πολύ πιθανό, λόγω μειωμένης προσέλευσης, το ανώτατο όργανο του συλλόγου να βρεθεί με... δεμένα χέρια απόψε.

Αν τελικά συμβεί κάτι τέτοιο, τότε θα οριστεί επαναληπτική Γενική Συνέλευση την ερχόμενη εβδομάδα, ενδεχόμενο που αυτή τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει. Σε κάθε περίπτωση, κρίνεται απαραίτητη η μαζική προσέλευση των φιλάθλων, οργανωμένων και μη, ώστε να ασκηθούν πιέσεις προς όλες τις κατευθύνσεις.

aio_gs_2011_1

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey