Άλλα συζήτησε ο ΣΦΑΜ, άλλα προτάθηκαν στη Συνέλευση!

10/05/2013 - 14:18 Τελευταία τροποποίηση στις 10/05/2013 - 14:19

Aiolikos_GS_2013_Maios_PaptsasΔιαφορετική απ' ότι την περίμεναν, απ' ότι την είχαν συζητήσει και απ' ότι την είχαν... ζυμώσει το προηγούμενο διάστημα οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Αιολικού, αποδείχθηκε η πρόταση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ περί συγχώνευσης.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στη διάρκεια της χθεσινής Γενικής Συνέλευσης, δια στόματος του Προέδρου του ΣΦΑΜ Κώστα Παπτσά (φωτό), η πρώτη επαφή με την πλευρά της Καλλονής έγινε πριν ακόμα ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές φετινές υποχρεώσεις του Αιολικού στο Περιφερειακό. Συγκεκριμένα, μέλη του Συνδέσμου συναντήθηκαν άτυπα με τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΛΚ Προκόπη Καρτάλη, λίγο μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, συζητώντας το ενδεχόμενο συγχώνευσης.

Για τις παρασκηνιακές αυτές επαφές, εξέφρασε σε εκείνο το σημείο την αντίθεσή του ο Παναγιώτης Ανδριώτης, παράγοντας που ανέλαβε να "τρέξει" το τελευταίο τρίμηνο της αγωνιστικής περιόδου τις υποχρεώσεις του Αιολικού, αλλά αποδείχθηκε πως δε γνώριζε το παραμικρό. Χαρακτήρισε μάλιστα "αντιδεοντολογική" τη συγκεκριμένη συνάντηση, τονίζοντας πάντως πως δε θα ήταν αρνητικός αν είχε συμβεί μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Το σημαντικό της όλης υπόθεσης, είναι το γεγονός ότι ΣΦΑΜ και Καρτάλης φαίνεται πως συζήτησαν σε εντελώς διαφορετική βάση το Μάρτιο. Όπως έγινε γνωστό, τα μέλη του Συνδέσμου έγιναν τότε αποδέκτες μιας "πρότασης", η οποία περιελάμβανε μεν νέα ονομάσία στην υπό συγχώνευση ομάδα, αλλά με το συνθετικό "Αιολικός" μέσα της. Βέβαια, τα πράγματα παρουσιάστηκαν διαφοροποιημένα αισθητά χθες στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, αφού η πρόθεση πλέον του Νίκου Μιχαλάκη, όπως διατυπώθηκε διά στόματος Σταύρου Γριπιώτη, είναι να υπάρχει τελικώς ουδέτερη ονομασία στη νέα ομάδα, χωρίς τα συνθετικά "Αιολικός" ή "Καλλονή".

Μάλιστα, όπως συζητούσαν μεταξύ τους, αισθάνονται εκτεθειμένοι τη δεδομένη στιγμή και όπως τόνισαν, δεν ενδιαφέρονται σε καμία περίπτωση να υπερψηφίσουν μια πρόταση συγχώνευσης, που δε θα περιλαμβάνει το συνθετικό "Αιολικός" στη νέα ονομασία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey