Ανακύκλωση "μιζέριας" και... ξανά Συνέλευση

06/06/2013 - 16:43 Τελευταία τροποποίηση στις 06/06/2013 - 16:47

Aiolikos_GS_Epanaliptiki_2013Με την περιβόητη πρόταση της πλευράς Μιχαλάκη να έχει πια αποσυρθεί, ο Αιολικός πραγματοποίησε χθες το απόγευμα στο Επιμελητήριο Λέσβου την 5η διαδοχική Γενική του Συνέλευση, στη διάρκεια της οποίας υπήρχε η ελπίδα να διαφανεί έστω ο τρόπος που θα πορευτεί το ιστορικό σωματείο στην επόμενη δύσκολη ημέρα.

Η πρόταση του Νίκου Μανάβη, η οποία και έλαβε από την προηγούμενη Γενική Συνέλευση διορία προκειμένου να επεξεργαστεί και να προετοιμαστεί προς ψήφιση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ήταν -εν απουσία πλέον και κάποιας άλλης- η μοναδική που τέθηκε σε διαβούλευση, με τη δέσμευση των φορέων της, πως υπάρχουν άμεσα 40.000 ευρώ για να «τρέξει» η σεζόν. Από την άλλη, ωστόσο, δε διέθετε σε πλήρη σύνθεση τα πρόσωπα που θα αναλάμβαναν να αποτελέσουν το -προς ψήφιση- διοικητικό συμβούλιο και έτσι για μία ακόμη φορά, σαν πρόταση, παρουσίασε αδυναμίες.

Η εξέλιξη αυτή αντί αποτελέσει μία βάση προβληματισμού, προκειμένου να αμβλυνθούν οι όποιες αντιρρήσεις παρουσιάστηκαν από μέλη της Συνέλευσης ή να προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω με την παρακίνηση άλλων μελών, τελικώς αποτέλεσε αφορμή νέων προστριβών μεταξύ των παρευρισκομένων, ανακυκλώνοντας για μία ακόμη φορά τη μιζέρια που μαστίζει το ιστορικό σωματείο.

Δεν έλειψαν λοιπόν οι στιγμές έντασης ανάμεσα σε σημαντικές προσωπικότητες της Συνέλευσης, ενώ ξέσπασαν προστριβές μεταξύ παλαιών και εν δυνάμει νέων «διοικητικών», με μέλη του Συνδέσμου Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης.

Η Συνέλευση όπως και όλες οι προηγούμενες, οδηγήθηκε κι αυτή σε αδιέξοδο, με δυσμενή αναπόφευκτα εξέλιξη το γεγονός πως άνθρωποι που είχαν εκδηλώσει την πρόθεσή τους να επενδύσουν χρήματα στην προσπάθεια του Αιολικού στις τοπικές κατηγορίες, αποχώρησαν από το Επιμελητήριο πικραμένοι ή ακόμα και ενοχλημένοι από την εξέλιξη των πραγμάτων, χωρίς να διευκρινίζεται αν θα επιμείνουν στο σχέδιο τους.

Aiolikos_GS_2013_SimaiaΟι ζυμώσεις συνεχίζονται και είναι φανερό πως απαιτείται πλέον μία σοβαρή προσέγγιση της επόμενης ημέρας από τους ανθρώπους που φέρονται να δείχνουν το τελευταίο διάστημα να αγωνιούν και να συζητούν ακόμα και σε οικονομική βάση το μέλλον του Αιολικού, προκειμένου να λάβουν το «πράσινο» φως από τη Συνέλευση και να διαμορφώσουν έτσι νέα διοίκηση.

Πέραν όμως της σοβαρής διαμόρφωσης της πρότασης που θα έχει σα στόχο την ανάληψη της διοίκησης της ομάδας, σαφέστατα θα πρέπει να εξαλειφθούν τα «αναθέματα» για παλιές εποχές, το «φάντασμα» της πρότασης Μιχαλάκη και οι προσωπικοί εγωισμοί.

Το «SL» συνειδητά αποφεύγει να δώσει δημοσιότητα στις αντεγκλήσεις που καταγράφτηκαν στην τελευταία συνέλευση, εμμένοντας στην ουσία της όλης υπόθεσης, η οποία δεν είναι άλλη από τη διασφάλιση του μέλλοντος του Αιολικού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey