Ώρα να βρεθεί επιτέλους λύση!

12/06/2013 - 11:52 Τελευταία τροποποίηση στις 12/06/2013 - 15:07

Aiolikos_GS_2013_Maios_GripiotisΟ Αιολικός παίζει με το... ρολόι τις τελευταίες εβδομάδες και παρατείνει συνεχώς τις αποφάσεις αναφορικά με το μέλλον του συλλόγου, που θα τον βρει μετά από πολλά χρόνια ξανά στις τοπικές κατηγορίες της Λέσβου.

Στις 20:00 σήμερα είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί συνάντηση στα Γραφεία του Συνδέσμου Φιλάθλων Μυτιλήνη, επί της Ηλία Βενέζη, αφού οι προηγούμενες άκαρπες Συνελεύσεις του Επιμελητηρίου κόστισαν αρκετά και ως γνωστόν, χρήματα δεν περισσεύουν.

Οι άνθρωποι που νοιάζονται για το μέλλον του Αιολικού είναι αποφασισμένοι να βγάλουν την ομάδα από το αδιέξοδο και θα προσπαθήσουν με κ'αθε τρόπο να δώσουν λύση απόψε. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "SL", θα δοθεί μια ακόμα ευκαιρία στην πλευρά των επιχειρηματιών που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον να συνδράμουν οικονομικά, ώστε  να πείσουν και να εμπνεύσουν τα μέλη της Συνέλευσης για το όραμα τους και να σχηματίσουν διοίκηση, αρχίζοντας από αύριο να "χτίζουν" το νέο Αιολικό.

Tryfonas_GS_Aiolikos_2013Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δε συμβεί, είτε γιατί δεν καταστεί εφικτό είτε γιατί τελικώς -μετά τα όσα ειπώθηκαν στην τελευταία Συνέλευση- αποσυρθεί η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, τότε αναμένεται να λάβει εκ νέου δράση ο Σταύρος Γριπιώτης. Ο επί σειρά ετών παράγοντας, αν και είχε ξεκαθαρίσει προ ημερών πως δεν ενδιαφέρεται να συμμετάσχει σε κάποιο διοικητικό συμβούλιο από τα όσα ήταν υπό σκέψη ή δημιουργία το τελευταίο διάστημα, δηλώνει ξανά στο "SL" διατεθειμένος να αναλάβει δράση, έχοντας την πολύτιμη υποστήριξη του επιχειρηματία Παναγιώτη Τρύφωνα.

Εξάλλου, όπως είχε τονίσει ο τελευταίος κατά την τρίτη Γενική Συνέλευση του συλλόγου, πρόθεσή δική του και της οικογένειάς του είναι να μη διαλυθεί ο Αιολικός και έτσι μπροστά σε νέο πιθανό αδιέξοδο, θα αναλάβει πρωτοβουλίες και μαζί τις τύχες της ομάδας, με τον Σταύρο Γριπιώτη να αποτελεί τον άνθρωπο - κλειδί στο συγκεκριμένο σχήμα, που ενδεχομένως να τοποθετηθεί ακόμα και Πρόεδρος.

Σε κάθε περίπτωση, ο χρόνος πιέζει... αλύπητα τον Αιολικό, που θα πρέπει να βρει επιτέλους διοίκηση και να αρχίσει να βάζει τις βάσεις για το οικοδόμημα της νέας αγωνιστικής περιόδου. Μάλιστα, οι πληροφορίες του "SL" αναφέρουν πως ήδη Τρύφωνας και Γριπιώτης έχουν προσεγγίσει κάποιους παίκτες, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμοι σε περίπτωση που αναλάβουν τις τύχες της ομάδας και να μη χαθεί επιπλέον ούτε δευτερόλεπτο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey