Εποχή Τρύφωνα στον Αιολικό!

13/06/2013 - 11:34 Τελευταία τροποποίηση στις 13/06/2013 - 12:27

Aiolikos_GS_Epanaliptiki_2013_GripiotisΜετά από διαβουλεύσεις εβδομάδων, μετά από επεισοδιακές συνελεύσεις, κόντρες, ίντριγκες και πολλές γκρίνιες, ο Αιολικός βαδίζει πλέον σε νέα εποχή, κάτω υπό την αιγίδα του Παναγιώτη Τρύφωνα που θα στηρίξει οικονομικά την προσπάθεια επανόδου του ιστορικού σωματείου της Μυτιλήνης στις εθνικές κατηγορίες και την ενωτική παρέμβαση του Σταύρου Γριπιώτη, που επιχειρεί πλέον να συσπειρώσει εκ νέου όλες τις «Αιολικές» δυνάμεις.

Η χθεσινή 6η Γενική συνέλευση του Αιολικού, τελικώς είχε και αποφάσεις και ουσιαστικό κατ' επέκταση αποτέλεσμα, με την πρόταση ουσιαστικά του Παναγιώτη Τρύφωνα να κερδίζει την εμπιστοσύνη των μελών της και να σημαίνει την έναρξη της επόμενης ημέρας. Μίας ημέρας, που σύμφωνα με το Σταύρο Γριπιώτη, ο οποίος ήταν ο φορέας της μοναδικής πρότασης από την πλευρά του Τρύφωνα, απαιτεί τη συμμετοχή όλων, απευθύνοντας μάλιστα στην τοποθέτησή του στη χθεσινή συνέλευση, κάλεσμα και προς την πλευρά των επιχειρηματιών που διεκδίκησαν σε προηγούμενη γενική συνέλευση τη διοίκηση της ομάδας.

Tryfonas_GS_Aiolikos_2013Στο Δ.Σ. του Αιολικού, έτσι όπως διαμορφώθηκε μετά τις εργασίες της χθεσινής συνέλευσης, θα συμμετάσχουν καποιοι εκ των Σταύρου Γριπιώτη, Γιώργου Βαρκάρη, Στρατή Γεωργή, Σταύρου Βουργουτζή, Παναγιώτη Σωτηρχέλλη, Στέλιου Αλμπάνη, Στρατή Σαλαβού, Τάκη Τυροπώλη, Ηλία Μαλαματίνα, Γιάννη Φλώρίδη, Χρήτου Πουλέλλη και Αντώνη Σημαντήρη. Βάσει καταστατικού το ΔΣ είναι επταμελές, ενώ θα υπάρχουν και τρεις αναπληρωματικοί, καθώς και εξελεγκτική επιτροπή.

Όπως έγινε γνωστό, σήμερα στις 8 το απόγευμα, τα υποψήφια μέλη του συμβουλίου θα συνεδριάσουν μεταξύ τους, ώστε να σχηματιστεί επίσημα το ΔΣ και να αναδειχθεί ο Πρόεδρος του.

Ας σημειωθεί, πως ο Παναγιώτης Τρύφωνας που έχει δεσμευτεί για την οικονομική υποστήριξη του Αιολικού, δεν επιθυμεί να έχει εμπλοκή στα διοικητικά της ομάδας, παραχωρώντας θέση στο συμβούλιο της ομάδας σε όποιον έχει ευαισθητοποιεί για το καλό του συλλόγου, χωρίς απαραίτητα να χρειαστεί η οικονομική του συνεισφορά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey