Ανακοίνωσε "Δάσκαλο", ξέχασε Κοκκινέλλη!

18/06/2013 - 00:11 Τελευταία τροποποίηση στις 18/06/2013 - 00:41

dimitriadis_thanasis_referee1Με μια λιτή ανακοίνωση, στην οποία εντύπωση προκαλεί η μη αναφορά έστω και ενός "ευχαριστώ" για τις υπηρεσίες του τέως -όπως συμπεραίνουμε πλέον- προπονητή Φώτη Κοκκινέλλη, η διοίκηση του Αιολικού ανακοίνωσε κατευθείαν τον αντικαταστάτη του, που θα είναι ο Θανάσης Δημητριάδης.

Ο "Δάσκαλος" επιστρέφει στη Μυτιλήνη για μια πέμπτη θητεία στον Αιολικό, την ομάδα της καρδιάς του, σε μια ιδιαίτερη και μεταβατική χρονιά για το ιστορικό σωματείο της Μυτιλήνης, στα γήπεδα του τοπικού πρωταθλήματος.

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ο προπονητής, είναι δεδομένο πως τις επόμενες ώρες ίσως ξεκινήσουν και τα πρώτα μεταγραφικά χτυπήματα, αφού ο χρόνος πιέζει και ήδη αρκετές ομάδες του τοπικού με πρωταγωνιστικούς στόχους έχουν ξεκινήσει το σχεδιασμό του έμψυχου δυναμικού τους.

Η ανακοίνωση του Αιολικού: "Το συμβούλιο του Α.Ε.Π.Σ ΑΙΟΛΙΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Δημητριάδη Θανάση.

Με εκτίμηση,
ΤΟ Δ.Σ"

Λίγο νωρίτερα, το νέο διοικητικό συμβούλιο του Αιολικού εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση για την άνοδο της ΑΕΛΚ στη Super League: "Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Αιολικού, θέλει να συγχαρεί την ομάδα της Π.Α.Ε ΑΕΛΚ, για την άνοδο στην Α΄Εθνική κατηγορία και να ευχηθεί καλή σταδιοδρομία. Επίσης ελπίζει σε συνεργασία για το καλό των ομάδων μας και του Λεσβιακού ποδοσφαίρου.

Με εκτίμηση,
ΑΕΠΣ ΑΙΟΛΙΚΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΡΙΠΠΙΩΤΗΣ.Σ ΓΕΩΡΓΗΣ.Ε"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey