Αντίο με αιχμές από Κοκκινέλλη

18/06/2013 - 12:30 Τελευταία τροποποίηση στις 18/06/2013 - 12:46

Kokkinellis_kypello_2012_13_aponomiΑνακοίνωση προς τον Τύπο εξέδωσε ο Φώτης Κοκκινέλλης, τονίζοντας σε κάθε τόνο πως δε δέχθηκε την παραμικρή πρόταση από τη διοίκηση του Αιολικού, για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Παράλληλα, κατέθεσε τα συναισθήματα που του προξένησε η παρουσία του επί τρεις σεζόν -με μικρά διαλείμματα- στον πάγκο του Αιολικού, ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές για κάποιους παράγοντες με τους οποίους συνεργάστηκε. Τέλος, ευχήθηκε η επόμενη μέρα να είναι η καλύτερη δυνατή για το σύλλογο.

Αναλυτικά: "Με την συμπλήρωση, τυπικά και ουσιαστικά, τριών σεζόν στην ομάδα, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συνεργάτες και ποδοσφαιριστές για την κοινή μας πορεία και προσπάθεια αυτά τα τρία χρόνια, που είχα την τιμή και τη χαρά να βρίσκομαι στο τιμόνι του ΑΙΟΛΙΚΟΥ.

Ως όφειλα, παρέμεινα για ένα εύλογο χρονικό διάστημα στη διάθεση της διοίκησης για συζητήσεις, πλην όμως θα ήθελα να ενημερώσω το κόσμο του ΑΙΟΛΙΚΟΥ, ότι δεν δέχθηκα καμία απολύτως πρόταση ανανέωσης συνεργασίας.

Παρά το γεγονός ότι αυτά τα τρία χρόνια δεν καταφέραμε να πετύχουμε τον βασικό μας στόχο, η αίσθηση από τη συνεργασία μου με τον ΑΙΟΛΙΚΟ έχει σίγουρα θετικό πρόσημο, ειδικά το πρώτο χρόνο όπου καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα με όλους τους παίχτες από το νησί εκτός τριών περιπτώσεων και να κατακτήσουμε την 4η θέση σε ένα δύσκολο όμιλο με πολύ καλά αποτελέσματα απέναντι σε ιστορικές ομάδες. Δυστυχώς, αυτή η προσπάθεια δεν συνεχίστηκε και νομίζω ότι ήταν η κύρια αιτία της μετέπειτα αποτυχίας της ομάδας.

Η δυνατότητα που μου δόθηκε να εργαστώ σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της χώρας -βάσει ιστορίας, κόσμου και δυναμικής- είναι από μόνη της ένα παράσημο, αλλά και παρακαταθήκη για τη προσωπική μου συνέχεια.

Kokkinellis_Aiolikos_training_2012_13_1Οι εξαιρέσεις ανθρώπων που ασχολήθηκαν με την ομάδα και που –ακούσια ή μη– προσπάθησαν να αμαυρώσουν την προσωπικότητα, την ιστορία και τη δυναμική της ομάδας, δεν αρκούν για να αλλάξουν την εικόνα της.

Για λόγους αρχής δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία αντιπαράθεσης με κανένα, παρόλο που και κατηγορήθηκα και λεφτά από συμφωνίες με όλους τους προέδρους που συνεργάστηκα έχασα, αφού έτσι κι αλλιώς πιστεύω, ότι τις περισσότερες φορές η σιωπή είναι χρυσός.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον φοβερό κόσμο της ομάδας στην Αθήνα (ΣΦΑΑ) και στη Μυτιλήνη (ΣΦΑΜ), που πάντα στάθηκαν στο πλευρό μου σε όλες τις δύσκολες στιγμές, αλλά και για την αγάπη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Kαι να ξέρουν ότι θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου.

Εύχομαι η επόμενη ημέρα να είναι η καλύτερη δυνατή για την ιστορική oμάδα του Αιολικού.

ΦΩΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΕΛΛΗΣ"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey