Μπαράκης και Σαμιακός οι επόμενοι

13/07/2013 - 15:54 Τελευταία τροποποίηση στις 13/07/2013 - 16:17

Mparakis_Nikos_Olympos2Η υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού του Αιολικού συνεχίζεται, λίγες μέρες πριν την έναρξη των προπονήσεων της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Νέες προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας, μετά από εκείνες των Μαλακού, Σεραφίγγου, Λαλά, Σαμπάνη, Γκιάτα και Τσιγγενέ, αποτελούν ο 24χρονος Νίκος Μπαράκης (φωτό) και ο 20χρονος Φώτης Σαμιακός.

Η απόκτηση του Μπαράκη από τον Αιολικό, προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις στο φετινό μεταγραφικό παζάρι της Λέσβου και αρκετές συζητήσεις στα ποδοσφαιρικά στέκια, αφού ο πρώην αμυντικός του Ολύμπου Αγιάσου είχε έρθει αρχικά σε συμφωνία με τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, όσο ακόμα η ομάδα της Μυτιλήνης πάλευε με το χρόνο στις Γενικές της Συνελεύσεις για να αποκτήσει διοίκηση.

Ωστόσο, η προοπτική που έδωσε το δυναμικό μπάσιμο των Τρύφωνα και Γριπιώτη, άλλαξε τις ισορροπίες και μαζί την απόφαση του παίκτη, που προτίμησε τελικά να φορέσει τα κυανόλευκα του Αιολικού, αντί του Διαγόρα. Εξέλιξη που άναψε από νωρίς τα... "αίματα" στο φετινό πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας.

Η έτερη προσθήκη για την ομάδα της Μυτιλήνης αφορά τον Φώτη Σαμιακό, που αγωνιζόταν πέρυσι στον Ατρόμητο Αγίας Μαρίνας. Πρόκειται για νεαρό και εξελίξιμο ποδοσφαιριστή, που αγωνίζεται ως ακραίος, με δυνατότητα να καλύψει όλη την πλευρά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey