Ζητάει γήπεδο να το δηλώσει για έδρα

15/07/2013 - 13:27 Τελευταία τροποποίηση στις 15/07/2013 - 13:50

Aiolikos_training_Ag_marina_paiktes1Προγραμματισμένη συνάντηση με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Κώστα Αστυρακάκη, έχει σήμερα η διοίκηση του Αιολικού, ανοίγοντας την "καυτή" ατζέντα συζήτησης  για το γήπεδο που θα παραχωρηθεί στην ομάδα της Μυτιλήνης και θα χρησιμοποιηθεί ως έδρα της στη φετινή σαιζόν.

Συγκεκριμένα στη συνάντηση θα παρευρίσκεται ο Πρόεδρος του Αιολικού Σταύρος Γριππιώτης, θέλοντας να ενημερωθεί για τις προτεινόμενες λύσεις της δημοτικής αρχής αναφορικά με το"γηπεδικό" ζήτημα (και) του Αιολικού.

Η υπόθεση είναι λεπτή και απαιτεί επιδέξιους χειρισμούς από τη δημοτική αρχή, καθώς στον Αιολικό είναι σαφές πως θα ζητηθεί να εξεταστεί η προοπτική χρησιμοποίησης του "Γ. Σκούφος", δεδομένου ότι ο "Ταρλάς" δεν είναι διαθέσιμος για την ομάδα της Μυτιλήνης. Ωστόσο είναι επίσης δεδομένο πως για να χρησιμοποιηθεί το "Γ. Σκούφος" θα πρέπει να υπάρξει και η συναίνεση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, που έχει επενδύσει χρήματα για τη διαμόρφωσή του ως προπονητικό της κέντρο.

Σε κάθε περίπτωση η "καυτή πατάτα" περιέρχεται και πάλι στα χέρια της δημοτικής αρχής, καθώς καλείται να διατηρήσει τις ισορροπίες μεταξύ των δύο ομάδων, για μην προκληθούν νέες αφορμές αντιπαράθεσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey