Επέστρεψε για να μείνει ο "Κάπτα"

16/07/2013 - 12:02 Τελευταία τροποποίηση στις 16/07/2013 - 12:40

Kaptagiannis_Anagennisi_Geras_Kanaris1Μια ακόμα σπουδαία μεταγραφική κίνηση για τον Αιολικό, που κατόρθωσε να προσθέσει στη δύναμή του τον 22χρονο Γιώργο Καπταγιάννη, στα αυτιά του οποίου ηχούσαν σειρήνες Γ' Εθνικής όλο το προηγούμενο διάστημα.

Ο "Κάπτα", ένας από τους βασικούς συντελεστές της μεγάλης επιτυχίας της Αναγέννησης Γέρας που πήρε πανάξια τον τίτλο της Α' Κατηγορίας την περσινή σεζόν, βρέθηκε στο στόχαστρο της Μυκόνου, μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις του στα μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών ΕΠΣ.

Ο Αιολικός παρακολουθούσε διακριτικά την υπόθεση και την κατάλληλη στιγμή έκανε την κίνησή του, προσφέροντας στον παίκτη τη δυνατότητα να παραμείνει στη Λέσβο με περισσότερες προσδοκίες ωστόσο για το μέλλον, αφού στόχος των Μυτιληνιών είναι η άμεση επιστροφή στη Γ' Εθνική.

Έχοντας αγωνιστεί για δύο χρόνια στον Αιολικό, στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα, ο Καπταγιάννης δε δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να πάρει την απόφασή του, μετά τις συνομιλίες που είχε τόσο με τον Παναγιώτη Τρύφων όσο και με τον Σταύρο Γριπιώτη.

Έτσι, ο προπονητής Θανάσης Δημητριάδης τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, έχοντας στη διάθεσή του έναν πολυθεσίτη, που μπορεί να προσφέρει πολυτιμες υπηρεσίες τόσο στο κέντρο της άμυνας, όσο και στον άξονα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey