Νέα συνάντηση στο Δημαρχείο για το γηπεδικό

17/07/2013 - 11:55 Τελευταία τροποποίηση στις 17/07/2013 - 12:14

Aiolikos_training_750px_slΣυνάντηση στα γραφεία του Δήμου Λέσβου πραγματοποιείται αυτή την ώρα μεταξύ του Προέδρου του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Κώστα Αστυρακάκη και της διοίκησης του Αιολικού, εκπροσωπούμενης από τον Πρόεδρο Σταύρο Γριπιώτη.

Η ατζέντα των συζητήσεων αφορά το γηπεδικό πρόβλημα, που αντιμετωπίζει ο Αιολικός, δεδομένων των εργασιών που πρόκειται να γίνουν στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης για τη χρησιμοποίησή του από την ΑΕΛΚ στα ματς της Super League.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Σταύρος Γριπιώτης θέλει να ακούσει από επίσημα χείλη εκπροσώπων της δημοτικής αρχής, για το ποιες είναι οι λύσεις που προτείνονται στην ομάδα της Μυτιλήνης τόσο για τις προπονήσεις όσο και για τους αγώνες της. Ακολούθως, ο Πρόεδρος του Αιολικού αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του, αναφορικά με το γηπεδικό.

Σε κάθε περίπτωση οι αποφάσεις του Δήμου Λέσβου, στην κυριότητα του οποίου ανήκουν όλα τα γήπεδα του νησιού, πρέπει να παρθούν άμεσα, αφού τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν και οι προετοιμασίες όλων των ομάδων για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey