Ρελάνς με τέσσερις ακόμα προσθήκες

20/07/2013 - 14:40 Τελευταία τροποποίηση στις 20/07/2013 - 15:17

dionysatoi_aderfiaΗ έναρξη του βασικού σταδίου προετοιμασίας ανάγκασε τη διοίκηση του Αιολικού να επισπεύσει την ολοκλήρωση συγκεκριμένων μεταγραφικών υποθέσεων, ώστε ο Θανάσης Δημητριάδης να έχει από σήμερα ικανό αριθμό αριθμό παικτών στις προπονήσεις.

Η ομάδα της Μυτιλήνης ανακοίνωσε τέσσερις ακόμα προσθήκες, φτάνοντας έτσι σε ρόστερ 20 παικτών, ενώ απομένουν ακόμη να καλυφθούν δύο θέσεις ενδεκάδας, ένας αναπληρωματικός τερματοφύλακας και ένας "μικρός" 98άρης.

Ο Αιολικός ανακοίνωσε την απόκτηση του Μιχάλη Μπαράκη, που έμεινε ελεύθερος από τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, έχοντας έτσι φέτος στη σύνθεσή του και τα δύο αδέρφια, αφού έχει προηγηθεί η συμφωνία με τον αδερφό του Νίκο. Όμως αυτή δε θα είναι η μόνη περίπτωση συγγενικής δυάδας στο φετινό ρόστερ, αφού η ομάδα της Μυτιλήνης ανακοίνωσε την επίτευξη συμφωνίας και με τον Στρατή Διονυσάτο, αδερφό του "Νίλσεν" (φωτό), που προέρχεται από εξαιρετική χρονιά πέρυσι στον Διαγόρα με 14 γκολ, επιστρέφοντας ξανά στο σύλλογο όπου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Παράλληλα, η διοίκηση φρόντισε να ενισχυθεί και στους "μικρούς" 98άρηδες, αποκτώντας τους νεαρούς Βερβέρη (από τα Λιονταράκια) και Λεωνή.

Έτσι μέχρι στιγμής το φετινό ρόστερ του Αιολικού, μετά τις ανανεώσεις και τις μεταγραφές, απαρτίζεται από τους: Τσιγγενέ, Κάμπερ, Γκιάτα, Μουτζούρη, Βαξεβάνη, Γ. Βουργουτζή, Σαμιακό,  Βερβέρη, Λεωνή, Καπταγιάννη, Μ. Μπαράκη, Ν. Μπαράκη, Καδή, Μαλακό, Στρ. Διονυσάτο, Θ. Διονυσάτο, Κουκέλλη, Λαλά, Σαμπάνη, Σεραφίγγο, ενω αναμένεται να κλείσει μόλις συμπληρωθεί η 24άδα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey