Άμεση απάντηση με Συβρή!

24/07/2013 - 10:20 Τελευταία τροποποίηση στις 24/07/2013 - 10:56

Syvris_Mpampas_Mam_AioΓρήγορα αντανακλαστικά επέδειξε η διοίκηση του Αιολικού, που όπως αποδείχθηκε είχε έτοιμη λύση για την κάλυψη του κενού που αφήνει στην ομάδα η αποχώρηση του Νίκου Πετρουζέλλη.

Ο Σταύρος Γριπιώτης και οι συνεργάτες του φρόντισαν να ολοκληρώσουν μέσα σε πολύ σύντομο χρόνο μια αρκετά δύσκολη από πολλές απόψεις μεταγραφική προσθήκη, αυτή του 24χρονου Γιώργου Συβρή, ο οποίος έχει φορέσει ξανά στο παρελθόν τη φανέλα του Αιολικού, τη σεζόν 2009-10 στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα.

Ο νεαρός μέσος ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Παλλεσβιακού, παίζοντας μέχρι και στην πρώτη ομάδα πριν μεταγραφεί στον Αιολικό το 2009 και αγωνιστεί τότε στη Δ' Εθνική, υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Γαβαλά. Ο Συβρής μετακόμισε στην Αθήνα λόγω σπουδών και μέχρι πρότινος διέμενε στην πρωτεύουσα για υπηρεσιακούς λόγους.

Η διοίκηση του Αιολικού, επιθυμώντας διακαώς τη συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή -που στην Αθήνα αγωνίστηκε με επιτυχία στον Άτταλο- φρόντισε να βρει λύσεις σε κάθε διαδικαστικό πρόβλημα που πιθανώς να προέκυπτε με την υπηρεσία του και ανακοίνωσε επίσημα τη μεταγραφή του, λίγες ώρες πριν τον αγιασμό της ομάδας. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey