Γίνεται... σφαίρα με Μιχαλάκη!

24/07/2013 - 14:31

Mixalakis_Aiolikos_Glyfada2Η διοίκηση του Αιολικού είχε αφήσει να εννοηθεί πως επιχειρούσε τις τελευταίες ώρες μια μεγάλη επιστροφή, η οποία τελικώς ολοκληρώθηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο, πριν από λίγη ώρα.

Ο λόγος για τον Άκη Μιχαλάκη, που έφυγε πέρυσι από το νησί για να αγωνιστεί στην Ένωση Ερμιονίδας του πρώην προπονητή του στον Αιολικό, Δημήτρη Σπανού, κατακτώντας τον τίτλο στον 7ο όμιλο του Περιφερειακού πρωταθλήματος και μαζί την άνοδο για τη νέα Γ' Εθνική.

Η διοίκηση του Αιολικού είχε όλο το προηγούμενο διάστημα σε ασφυκτικό πρέσινγκ το 26χρονο μεσοεπιθετικό, τον οποίο είχε αποκτήσει το 2009 από τον Αστέρα Νίκης και έχασε για λεπτομέρειες πέρυσι το καλοκαίρι, προσπαθώντας να τον πείσει για τις προσδοκίες του νέου ξεκινήματος, που επιχειρεί ο σύλλογος. Τελικώς, έπειτα από αρκετές συζητήσεις, ο Μιχαλάκης έκανε χθες ταξίδι-αστραπή στην ανατολική Πελοπόννησο, πήρε την ελευθέρας του από την Ένωση Ερμιονίδας και συμφώνησε με την ομάδα της Μυτιλήνης, η οποία πρόσθεσε έτσι έναν ταχύτατο ποδοσφαιριστή στο δυναμικό της.

Ο Πρόεδρος Σταύρος Γριπιώτης είχε δηλώσει προ ημερών στο "SL" πως ο Αιολικός θα ολοκλήρωνε πριν τον αγιασμό το μεγαλύτερο κομμάτι του ρόστερ του, κάτι που τελικά έγινε πράξη μετά τις σημερινές μεταγραφές Συβρή και Μιχαλάκη.

Πλέον απομένει να προστεθούν ακόμα δύο "μικροί" ηλικιακά παίκτες, που θα πληρούν τις προϋποθέσεις της προκήρυξης της ΕΠΣΛ για τη συμμετοχή ενός 98άρη σε όλη τη διάρκεια κάθε αγώνα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey