Έγινε ο αγιασμός στον "Ταρλά" [pics]

24/07/2013 - 21:07 Τελευταία τροποποίηση στις 25/07/2013 - 13:43

Aiolikos_podosfairo_basket_agiasmosΛίγο μετά τις επτά το απόγευμα ξεκίνησε ο αγιασμός του Αιολικού για την επίσημη έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2013-14, στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Στον αγωνιστικό χώρο βρέθηκε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο, βεταράνοι ποδοσφαιριστές του Αιολικού, μέλη του Συνδέσμου Παλαιμάχων της Λέσβου, αρκετοί φίλοι της ομάδας και φυσικά οι αθλητές και οι προπονητές τόσο του ποδοσφαιρικού, όσο και του μπασκετικού τμήματος.

Αμέσως μετά τη λήξη της σεμνής τελετής, ο Θανάσης Δημητριάδης και ο Γιώργος Κομνηνός μπήκαν στο γήπεδο μαζί με τους παίκτες για μια ακόμα προπόνηση, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας.

Παρόντες και τρία ακόμα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, οι δύο εκ των οποίων είναι γεννηθέντες το 1998, που μπορούν να αγωνιστούν ως "μικροί" ηλικιακά στο φετινό πρωτάθλημα. Πρόκειται για τον Στρατή Ζαραδούκα, που αποκτήθηκε από τα Λιονταράκια και τον Λάμπη Κανόγκα, που έπαιζε στον Παλλεσβιακό. Επίσης, τη φανέλα του Αιολικού θα φορά φέτος και ο Παναγιώτης Καγκαράς, που άνηκε μέχρι πέρυσι στον Πολιχνίτο.

Metagrafes_Aiolikos_2013_14

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Αιολικού (από αριστερά προς τα δεξιά):

Ζαραδούκας, Κανόγκας, Σεραφίγγος, Μ. Μπαράκης, Σαμιακός, Ν. Μπαράκης, Λαλάς, Καπταγιάννης, Βουργουτζής, Σαμπάνης, Μαλακός, Βερβέρης, Τσιγγενές, Καγκαράς, Μιχαλάκης

Aiolikos_podosfairo_agiasmosAiolikos_basket_agiasmos

Dimitriadis_Agiasmos_2013_14Aiolikos_training_tarlas_agiasmos

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey