Θεμέλιο για το μέλλον!

20/12/2013 - 11:32

aiolikos_simaies_d8m1Πραγματοποιήθηκε και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία η συνάντηση μεταξύ παραγόντων και φίλων του Αιολικού με σκοπό την οργάνωση της επόμενης ημέρας, που όπως όλα δείχνουν θα βρει την ομάδα της Μυτιλήνης -εκτός απροόπτου- στη Γ' Εθνική, στην επιστροφή της στην κατηγορία μετά τη σεζόν 2008-09, η οποία ολοκληρώθηκε άδοξα λόγω οικονομικών δυσκολιών.

Η συνάντηση ήταν κλειστή και πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Οινοποιείου "Οινοφόρος Μεγαλοχωρίου". το πλάνο που συζητήθηκε θα παρουσιαστεί στο ξεκίνημα του 2014, στην πρώτη Γενική Συνέλευση των μελών του συλλόγου, ο αριθμός των οποίων αυξάνεται σημαντικά μέρα με τη μέρα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της διοίκησης του Αιολικού: "Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα και με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Οινοποιείου Οινοφόρος Μεγαλοχωρίου, την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, κλειστή συνάντηση με σκοπό τον σχεδιασμό και την οργάνωση της επόμενης ημέρας του Αιολικού Μυτιλήνης, σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί ο μεγάλος στόχος της ομάδας που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Football League 2.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν εκτός του υφιστάμενου ΔΣ, παλιοί παράγοντες της ομάδας, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, επιχειρηματίες και άλλοι υποστηρικτές του συλλόγου, με σκοπό να αναλύσουν και να οριστικοποιήσουν ένα πλάνο οργάνωσης, το οποίο θα παρουσιαστεί τον επόμενο μήνα -σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα- στην πρώτη γενική συνέλευση των μελών του συλλόγου.

Η κοινή διαπίστωση όλων των συμμετεχόντων ήταν η ανάγκη για τη δημιουργία ενός ισχυρού μοντέλου συλλογικής συμμετοχής και διοίκησης, με σκοπό την πρωταγωνιστική παρουσία του Αιολικού Μυτιλήνης τα επόμενα χρόνια στις εθνικές κατηγορίες."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey