Προβάδισμα ο Ηρακλής Θυμιανών, το σήκωσε ο Αίας Σύρου

07/04/2014 - 12:47 Τελευταία τροποποίηση στις 07/04/2014 - 13:12

Iraklis_Thymianon_Xios1Αιολικός και Κεραυνός Αγίου Δημητρίου, έχοντας… ξεμπερδέψει με τα πρωταθλήματα σε Λέσβο και Λήμνο αντίστοιχα, προετοιμάζονται για τον μεταξύ τους τελικό στο Γήπεδο Ατσικής την επόμενη Δευτέρα (14/4), ωστόσο ρίχνουν και… κλεφτές ματιές στα άλλα νησιά, για να μάθουν τους υποψήφιους αντιπάλους τους στα μπαράζ ανόδου προς τη Γ’ Εθνική.

Στη Χίο, νικήτρια του μεγάλου κυριακάτικου ντέρμπι ήταν η Δάφνη Δαφνώνα, που επικράτησε του Κανάρη Νενήτων (2-1), θέτοντας τον ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος και φέρνοντας τον Ηρακλή Θυμιανών μια ανάσα από τον τίτλο μία αγωνιστική πριν το τέλος. Εκεί όπου πρέπει να γίνουν… θαύματα για να χάσει την πρωτιά, αφού θα πρέπει να ηττηθεί εκτός έδρας από τον αδιάφορο Όμηρο Καλλιμασιάς και ταυτόχρονα η Δάφνη να κερδίσει μακριά από το γήπεδό της τον ουραγό Βαρβασιακό. Σε κάθε περίπτωση, ένας βαθμός αρκεί στον Ηρακλή Θυμιανών για να στεφθεί πρωταθλητής της σεζόν 2013-14 στο γειτονικό νησί, αφού ακόμα και σε ενδεχόμενη ισοβαθμία έχει το πλεονέκτημα στα παιχνίδια με τη Δάφνη.

Στις Κυκλάδες, το πρωτάθλημα κατέκτησε ο Αίας Σύρου, ισοβαθμώντας με τον συντοπίτη του ΑΟ Σύρου, έχοντας όμως κερδίσει στο μεταξύ τους ματς (1-0), καλύπτοντας έτσι την ήττα από τον Παμμηλιακό (1-0). Οι δύο ομάδες ισοβάθμισαν με 9 πόντους στα play offs, με τον Αίαντα να ανατρέπει τα προγνωστικά και να κερδίζει μια θέση στα μπαράζ ανόδου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey