Ενημέρωση για την πρόοδο του "Ταρλά"

09/04/2014 - 14:39 Τελευταία τροποποίηση στις 09/04/2014 - 16:30

Aiolikos_Episkepsi_Tarlas_Ergasies_2014_1Στο υπό ανακαίνιση Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης βρέθηκε το πρωί αντιπροσωπεία της διοίκησης του Αιολικού, που ξεναγήθηκε στους χώρους όπου εκτελούνται οι εργασίες και ενημερώθηκε από τους μηχανικούς της εργολήπτριας εταιρείας για την πρόοδο των εργασιών.

Έχοντας έρθει σε επαφή και συνεννόηση με τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Νάσο Γιακαλή, τον οποίο ευχαρίστησαν προσωπικά κατά την επίσκεψή τους, οι παράγοντες του Αιολικού πήραν μια πρώτη γεύση από τις αλλαγές που πραγματοποιούνται στη φυσική έδρα του ιστορικού σωματείου της Μυτιλήνης. Οι Στέλιος Αλμπάνης, Γιώργος Βαρκάρης, Παναγιώτης Τυροπώλης και Στέλιος Ματζουράνης συνομίλησαν εκτενώς με τους ανθρώπους που επιβλέπουν τις εργασίες που εκτελούνται και συζήτησαν με βάση τα σχέδια των μηχανικών για τους χώρους που προβλέπεται να χρησιμοποιηθούν ως αποδυτήρια για το σύλλογο, κάτω από την κερκίδα, όπως άλλωστε συνέβαινε και κατά το παρελθόν.

Aiolikos_Episkepsi_Tarlas_Ergasies_2014_5Παράλληλα, συζητώντας με τους μηχανικούς για τα χρονοδιαγράμματα και όσα απομένει να υλοποιηθούν τις προσεχείς ημέρες, εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους για την ταχύτητα με την οποία εκτελούνται όλες οι προβλεπόμενες εργασίες, επισημαίνοντας πως μετά την ολοκλήρωση της ανακαίνισής του ο "Ταρλάς" θα αποτελεί πραγματικά ένα γήπεδο - στολίδι, το οποίο είχε μεγάλη ανάγκη το λεσβιακό ποδόσφαιρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρόοδος των εργασιών βαδίζει σύμφωνα με το αρχικό πλάνο και μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν καθυστερήσεις. Στον "Ταρλά" τα συνεργεία δουλεύουν πυρετωδώς και αυτές τις μέρες διορθώνονται κάποιες λεπτομέρειες στα αποστραγγιστικά, ολοκληρώνεται το τελευταίο στάδιο της μόνωσης στις κερκίδες, τοποθετούνται τα είδη υγιεινής στις τουαλέτες και ταυτόχρονα προχωράνε με γοργούς ρυθμούς οι τροποιποιήσεις στα αποδυτήρια και τις αίθουσες που θα χρησιμοποιηθούν για τον Τύπο και το αντιντόπινγκ κοντρόλ στους πρώην χώρους του Αθλητικού Γυμνασίου.

Aiolikos_Episkepsi_Tarlas_Ergasies_2014_4wide

Aiolikos_Episkepsi_Tarlas_Ergasies_2014_3Aiolikos_Episkepsi_Tarlas_Ergasies_2014_2

.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey