Έντονη δυσαρέσκεια για την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΛ

11/04/2014 - 22:21 Τελευταία τροποποίηση στις 11/04/2014 - 22:55

Pantelaion_referee_Olympos_Gera1Θέμα έχει δημιουργηθεί με τον ορισμό της διαιτητικής τριάδας στον τελικό πρωταθλήματος της ΕΠΣ Λέσβου ανάμεσα σε Κεραυνό Αγίου Δημητρίου και Αιολικό, αφού οι παράγοντες της ομάδας της Μυτιλήνης φέρονται δυσαρεστημένοι με την πρόθεση της Επιτροπής Διαιτησίας να επιλέξει τον Γιώργο Παντελαίων (φωτό) για "άρχοντα" της αναμέτρησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του "SL" και παρά το γεγονός πως η ΕΠΣ Λέσβου δεν έχει ανακοινώσει επισήμως την τριάδα των διαιτητών, η διοίκηση του Αιολικού εξέφρασε αργά το απόγευμα με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τις αντιρρήσεις της για τον νεαρό διαιτητή. Κι αυτό γιατί όπως προκύπτει από τη συνεδρίαση της Επιτροπής, ο Παντελαίων είναι ο μοναδικός διαθέσιμος αξιολογημένος ρέφερι, άρα και εκείνος που θα πάρει το"χρίσμα" για να σφυρίξει την αναμέτρηση, η οποία θα κρίνει τον πρωταθλητή και την ομάδα που θα παλέψει σε λίγες ημέρες στα μπαράζ ανόδου για μια θέση στη Γ' Εθνική.

Στον Αιολικό δεν έχουν ξεχάσει τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με αντίπαλο τον Οδυσσέα Ελύτη, όταν ο Παντελαίων είχε αποβάλλει τον Άκη Μιχαλάκη αλλά και... όλο τον πάγκο της ομάδας, χρεώνοντάς του παράλληλα το ότι στη λήξη έγραψε στο φύλλο αγώνα γεγονότα, που όπως ισχυρίζονται οι διοικούντες τον Αιολικό δεν ανταποκρίνονταν στην παραγματικότητα. Μάλιστα, είχε ακολουθήσει επίσημη διαμαρτυρία προς την ΕΠΣ Λέσβου, ζητώντας να μην οριστεί ξανά ο συγκεκριμένος διαιτητής σε αγώνες της ομάδας, όπως και έγινε.

Δεν αποκλείεται μάλιστα, ο Αιολικός να βγάλει αύριο και επίσημη ανακοίνωση διαμαρτυρίας, αν και το ζητούμενο τη δεδομένη στιγμή είναι να πέσουν οι τόνοι από όλες τις πλευρές. Σε κάθε περίπτωση, ο Γιώργος Παντελαίων είναι ένας από τους ανερχόμενους διαιτητές της Λέσβου και μια ενδεχομένως κακή διαιτησία δεν μπορεί να τον χαρακτηρίζει επ' αόριστον. Θα όφειλε όμως και η αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΣΛ, εφόσον -δικαίως ή αδίκως- έκανε σιωπηρά αποδεκτό το αίτημα του Αιολικού για τον συγκεκριμένο διαιτητή μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, να αποφύγει με κάποιο τρόπο όλη αυτή την αναστάτωση, που δεν είναι καθόλου κολακευτική για το λεσβιακό ποδόσφαιρο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey