Οι σχέσεις με την ΑΕΛΚ

20/06/2014 - 17:33 Τελευταία τροποποίηση στις 20/06/2014 - 17:59

Gripitotis_Almbanis_Syn_Typou_Heliotrope2014Τη Συνέντευξη Τύπου δε θα μπορούσε να μην απασχολήσει και το "καυτό" ζήτημα των σχέσεων με την ΑΕΛΚ, για το οποίο ο Σταύρος Γριπιώτης μίλησε ξεκάθαρα.

"Έχουμε μια οικογένεια, που μας στηρίζει και είναι δίπλα σε κάθε μας προσπάθεια. Τόσο ο Παναγιώτης όσο και ο Θόδωρος Τρύφων, έχοντας αποδείξει ότι είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν οτιδήποτε πρεσβεύει τη Λέσβο στο Πανελλήνιο, είχαν πέρυσι το καλοκαίρι μια ιδέα για τη δημιουργία μιας ομάδας που θα εκπροσωπεί το νησί.

Κάτι τέτοιο αποδείχθηκε ότι δεν ήταν εφικτό, ωστόσο η νοοτροπία τους είναι πάντοτε συνεναιτική και όχι ανταγωνιστική. Βοήθησαν πέρυσι την ΑΕΛΚ, με χορηγία στη φανέλα της, όπως βοήθησαν και πολλά άλλα σωματεία στο τοπικό πρωτάθλημα της Λέσβου. Την ίδια νοοτροπία ασπάζεται και το διοικητικό συμβούλιο του Αιολικού.

Εμείς δείξαμε καλοπροαίρετα την πρόθεσή μας να μη δημιουργήσουμε πρόβλημα στην ομάδα της Καλλονής. Ένα παράδειγμα είναι το Γήπεδο Γεώργιος Σκούφος, για το οποίο είχαμε παραχωρητήριο από το Δήμο Λέσβου, όμως δεν κάναμε ποτέ χρήση του για να μη δημιουργήσουμε εμπόδια στην προετοιμασία της ΑΕΛΚ στη Super League. Ένα άλλο ήταν η εναρμόνισή μας στην πρόταση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ να ανατεθεί το έργο της ανακατασκευής του Ταρλά στην Περιφέρεια από τον Δήμο, ώστε να επισπευθούν οι διαδικασίες.". Αφήνοντας το παρελθόν, ο Πρόεδρος του Αιολικού έδωσε το στίγμα των προθέσεών του: "Έχουμε όλη την καλή διάθεση να κάτσουμε όλοι μαζί σε ένα τραπέζι και να βρούμε λύσεις."

Στο σημείο αυτό το λόγο πήρε ο Αντιπρόεδρος του Αιολικού Στέλιος Αλμπάνης, εκφράζοντας ένα παράπονο: "Έχουμε κάνει πολλές χειρονομίες καλής θέλησης από την πλευρά μας. Ωστόσο θέλω να αναφερθώ σε μια κακοήθεια, που αναπαράχθηκε από πολλούς στη διάρκεια της περιόδου και αφορά την ανακαίνιση του Ταρλά. Είπαν ότι ο Αιολικός δεν ήθελε να γίνει το γήπεδο. Είναι αστειότητες. Αλίμονο να μη θέλει ο Αιολικός να ανακαινιστεί η φυσική του έδρα. Δεν υπήρξε ποτέ άνθρωπος του Αιολικού που να παρεμπόδισε το έργο. Το αντίθετο μάλιστα και προκαλώ όσους ισχυρίζονται κάτι τέτοιο να έρθουν δημόσια και να απευθύνουν τις κατηγορίες τους ονομαστικά."

Διαβάστε επίσης:

Συνέντευξη Τύπου με πολλά μηνύματα

Οι στόχοι της νέας χρονιάς

Κλειδί ο όμιλος της Γ' Εθνικής

"Κόκκινη γραμμή για εμάς ο Ταρλάς"

Προπονητής, διαρκείας και Αγία Μαρίνα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey