"Κόκκινη γραμμή για εμάς ο Ταρλάς"

20/06/2014 - 17:44 Τελευταία τροποποίηση στις 20/06/2014 - 17:59

Syn_Typou_DS_2014_HeliotropeΌταν η κουβέντα έφτασε στο κρίσιμο σημείο που αφορούσε τον "Ταρλά", ο Σταύρος Γριπιώτης ήταν κατηγορηματικός, αναπτύσσοντας την επιχειρηματολογία του με απόλυτη ηρεμία και επίγνωση των όσων ανέφερε.

"Μιλάμε για τη φυσική έδρα του Αιολικού. Είναι δίκαιο το αίτημά μας να αγωνιζόμαστε στο Στάδιο. Και αυτό το έχω συζητήσει προ μίας εβδομάδας με τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, ο οποίος το αντιλαμβάνεται. Η πρόθεσή του Αιολικού είναι να υπάρχει πολυεπίπεδη συνεργασία, σε όλους τους τομείς με την προϋπόθεση να μη φέρνει εμπόδια η ΑΕΛΚ στη χρήση του Ταρλά από τον Αιολικό. Με ενημέρωσε πως θα μας απαντήσουν άμεσα, αφού πρώτα το συζητήσει με τον κ. Μιχαλάκη, τον οποίο εκτιμώ, αναγνωρίζοντας την προσφορά του στο λεσβιακό ποδόσφαιρο."

Και ανέφερε συμπληρωματικά: "Αν υπάρχει συνέναιση κι από τις δύο πλευρές, όλα μπορούν να λυθούν. Εμείς έχουμε όλη την καλή διάθεση. Αν δεν την έχει όμως η ΠΑΕ ΑΕΛΚ, τότε αντιλαμβάνεστε πως ο καθένας θα κάνει το καλύτερο δυνατό για την ομάδα του. Εμείς θα πάρουμε κανονικά παραχωρητήριο από το Δήμο Λέσβου, θα το ενσωματώσουμε στο φάκελό μας για τη Football League 2 και θα δηλώσουμε τον Ταρλά έδρα μας για το πρωτάθλημα. Μετά φυσικά θα μπλέξουμε με την κοινή χρήση του γηπέδου κι από την ΑΕΛΚ. Και εκεί θα έχουμε αδικήσει κι οι δύο πλευρές τους εαυτούς μας, ζητώντας ουσιαστικά από την ΕΠΟ, τη Super League και τη Football League να μας βρουν λύση σε ένα θέμα, που θα έπρεπε να το έχουμε διευθετήσει μεταξύ μας οι δύο ομάδες και μάλιστα από καιρό."

Σε αυτό σημείο, τόσο ο Πρόεδρος όσο και ο Αντιπρόεδρος του Αιολικού, μετά από τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων ξεκαθάρισαν: "Δεν υπάρχει εναλλακτική. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή παρά μόνο να παίξουμε στον Ταρλά. Αυτή είναι η κόκκινη γραμμή μας. Δεσμεύομαστε όμως, πως θα φροντίσουμε μέσω της ΕΠΟ να πάρουμε τέτοιο κλειδάριθμο, ώστε να αποφύγουμε στο μέγιστο βαθμό εντός έδρας αγώνες του Αιολικού και της ΑΕΛΚ να συμπίπτουν χρονικά. Για όσα ματς δεν το καταφέρουμε, βεβαίως και θα αγωνιστούμε σε άλλο γήπεδο. Αλλά δε συζητάμε να μην παίξουμε καθόλου στον Ταρλά. Η πρότασή μας εμπεριέχει ρίσκο. Γιατί ίσως με μια αναβολή, ή μια λάθος εκτίμηση να αναγκαστούμε να αγωνιστούμε σε περισσότερα ματς εκτός Μυτιλήνης. Όμως είναι ανήκουστο, ο Ταρλάς να είναι διαθέσιμος τις Κυριακές και να μην υπάρχει συγκατάθεση για να αγωνιστούμε. Εμείς αναγνωρίζουμε την προτεραιότητα της Super League, αλλά καλό είναι να θυμούνται όλες οι πλευρές πως το Στάδιο είναι η φυσική έδρα του Αιολικού εδώ και 40 χρόνια."

Διαβάστε επίσης:

Συνέντευξη Τύπου με πολλά μηνύματα

Οι στόχοι της νέας χρονιάς

Κλειδί ο όμιλος της Γ' Εθνικής

Οι σχέσεις με την ΑΕΛΚ

Προπονητής, διαρκείας και Αγία Μαρίνα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey