Προπονητής, διαρκείας και Αγία Μαρίνα

20/06/2014 - 17:51 Τελευταία τροποποίηση στις 20/06/2014 - 18:47

Gripitotis_Syn_Typou_Heliotrope2014Πολλά ήταν και τα ενδιαφέροντα θέματα που απασχόλησαν τη ροή της Συνέντευξης Τύπου, γύρω από το θέμα προπονητή, τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν, αλλά και το γήπεδο όπου θα προπονείται η ομάδα.

Αναφορικα με το θέμα του προπονητή, ο Σταύρος Γριπιώτης τόνισε πως "πρόθεση της διοίκησης είναι να συνεργαστεί με έναν τεχνικό εκτός νησιού". Ήδη μάλιστα υπάρχουν κάποιες επαφές, χωρίς να είναι τίποτα ανακοινώσιμο. Πολλά θα εξαρτηθούν και από το όμιλο της Γ' Εθνικής, αφού όπως επισημάνθηκε "η διοίκηση θέλει ο νέος προπονητής του Αιολικού να έχει γνώση και της κατηγορίας και των ομάδων, που θα αντιμετωπίσει". Ο Γιώργος Κομνηνός παραμένει στο τεχνικό τιμ, ενώ θα προταθεί κάτι αντίστοιχο να συμβεί και με τον Θεαγένη Διονυσάτο, που κρέμασε τα παπούτσια του πριν λίγες ημέρες. Στο πόστο του Γενικού Αρχηγού θα είναι και φέτος, όπως και πέρυσι, ο Στέλιος Ματζουράνης.

Karta_Diarkeias_Aiolikos_2014-15Παράλληλα, κυκλοφορούν τις επόμενες ημέρες τα εισιτήρια διαρκείας του Αιολικού. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν φέτος δύο επιλογές, αφού θα τεθούν προς πώληση κάρτες Α' Γύρου, στις τιμές των 50€ και 60€ (κεντρική θύρα στο στέγαστρο) και όλης της σεζόν προς 100€ και 120€ (στέγαστρο) αντίστοιχα.

Επιπρόσθετα, ανακοινώθηκε πως η δημοτική αρχή παραχώρησε το Γήπεδο της Αγίας Μαρίνας στον Αιολικό για να το μετατρέψει σε προπονητήριο. Βέβαια, η πρώτη επίσκεψη των ανθρώπων της ομάδας δεν έφερε χαμόγελα ικανοποίησης, αφού η κατάσταση του γηπέδου είναι τραγική και υπάρχει ο φόβος, πως ακόμα κι αν ξεκινήσουν άμεσα κάποιες εργασίες, ίσως να μην είναι έτοιμο για την έναρξη της προετοιμασίας τέλη Ιουλίου.

Διαβάστε επίσης:

Συνέντευξη Τύπου με πολλά μηνύματα

Οι στόχοι της νέας χρονιάς

Κλειδί ο όμιλος της Γ' Εθνικής

Οι σχέσεις με την ΑΕΛΚ

"Κόκκινη γραμμή για εμάς ο Ταρλάς"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey