Εμμένει στο διάλογο για τον "Ταρλά"

24/06/2014 - 15:17 Τελευταία τροποποίηση στις 24/06/2014 - 15:40

Syn_Typou_DS_2014_HeliotropeΜετά τα όσα ειπώθηκαν στη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου, που παραχώρησε την περασμένη Παρασκευή η διοίκηση του Αιολικού, την αντίδραση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ που επικαλείται τον ΚΑΠ της ΕΠΟ, αλλά και τη δημόσια τοποθέτηση στη "ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ" του συντοπίτη μας Υπουργού Χαράλαμπου Αθανασίου, ο οποίος ζήτησε οι δύο ομάδες να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να τα βρουν, οι διοικούντες τον Αιολικό εξέδωσαν και νέα ανακοίνωση πριν από λίγη ώρα.

Συγκεκριμένα σε αυτή, τόνίζεται η ταύτιση απόψεων της διοίκησης του Αιολικού με τα όσα δήλωσε στην αθλητική εφημερίδα της Λέσβου ο κ. Αθανασίου, επισημαίνοντας πως "είναι διατεθειμένοι να καθίσουν ξανά στο τραπέζι του διαλόγου, ώστε να βρεθεί η καλύτερη δυνατή συναινετική λύση".

Θυμίζουμε ότι ο Αιολικός ζητά να χρησιμοποιήσει τον "Ταρλά" ως έδρα του στους αγώνες της Football League 2, ως ομάδα της πόλης που αγωνίζεται στο συγκεκριμένο γήπεδο από ιδρύσεώς του, παράλληλα με τους αγώνες της ΑΕΛΚ, ενώ η καλλονιάτικη ΠΑΕ προσπαθεί να εκμεταλλευθεί τις διατάξεις του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, ώστε να απολαύσει το προνόμιο της αποκλειστικής χρήσης του ανακαινισμένου Δημοτικού Σταδίου για τα δικά της ματς στη Super League. Την ίδια στιγμή, ο φίλαθλος κόσμος του νησιού που αδημονεί για την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου και τα εγκαίνια του "Ταρλά", εκφράζει ανοικτά πλέον την απογοήτευσή του για την εξέλιξη που τείνει να πάρει ένα ζήτημα, το οποίο θα έπρεπε να ενώνει και όχι να χωρίζει...

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ε.Π.Σ Αιολικός Μυτιλήνης δηλώνει πως εναρμονίζεται πλήρως με τις δηλώσεις του Υπουργού κ. Αθανασίου και είναι διατεθειμένο να ξανακαθίσει στο τραπέζι του διαλόγου, προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη δυνατή συναινετική λύση για τη χρήση του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης.

Με εκτίμηση,

Δ.Σ ΑΕΠΣ Αιολικός Μυτιλήνης"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey