Γούτης: "Εύκολη απόφαση να έρθω στον Αιολικό"

09/07/2014 - 14:05 Τελευταία τροποποίηση στις 09/07/2014 - 14:35

Goutis_Vagelis_bench1Ο Βαγγέλης Γούτης στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Αιολικού μιλά στο "SL" για τη συμφωνία του με την ομάδα της Μυτιλήνης, τις συζητήσεις του με τους διοικούντες για το ρόστερ και τις μεταγραφές, αλλά και για το κατά πόσο δυσκολεύτηκε ή όχι να πάρει την απόφαση για να έρθει να εργαστεί στο νησί της Λέσβου.

Για την εξέλιξη που είχαν οι επαφές του με τους διοικούντες: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις συζητήσεις που είχα με τους ανθρώπους της ομάδας, τόσο με τον Παναγιώτη Τρύφων όσο και με τον Σταύρο Γριπιώτη. Και για αυτά που ειπώθηκαν, αλλά και για το αγωνιστικό πλάνο που μου παρουσίασαν, πάνω στο οποίο θα βαδίσουμε τη φετινή χρονιά στη Γ' Εθνική".

Για το ρόστερ και τις μεταγραφές: "Υπάρχει ένας κορμός ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν πέρυσι και για τους οποίους η διοίκηση έχει πιο σαφή εικόνα. Περίπου 12-14 παίκτες. Από κει και πέρα η ομάδα θα ενισχυθεί μεταγραφικά. Αυτό συζητήσαμε εξάλλου με τη διοίκηση. Με τη σύμφωνη γνώμη όλων θα προσπαθήσουμε να φέρουμε στον Αιολικό παίκτες, που θα αγαπήσουν την ομάδα και το νησί. Προσωπικά, έχω στο μυαλό μου υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και θα έλεγα ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο...".

Για το αν δυσκολεύτηκε να πάρει τη συγκεκριμένη απόφαση: "Δεν είναι η πρώτη φορά που εργάζομαι στην περιφέρεια. Για εμένα ήταν καθαρά μια επαγγελματική απόφαση, με κριτήριο πρώτιστα την αγάπη μου για τη δουλειά που αποφάσισα να ακολουθήσω από τη στιγμή που σταμάτησα το ποδόσφαιρο. Δύσκολο είναι να πας κάπου που δε θες. Εγώ ήθελα να έρθω στον Αιολικό, όποτε θα έλεγα ότι ήταν μια εύκολη απόφαση..."

Ο Βαγγέλης Γούτης αναμένεται στη Μυτιλήνη για μόνιμη εγκατάσταση από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ώστε να ξεκινήσει η υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού, αλλά και να γίνει ο προγραμματισμός για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey