20 Ιουλίου η προετοιμασία για... τον 3ο όμιλο!

15/07/2014 - 13:47

aio_syneleusi_Θέτοντας επί τάπητος όλα τα ζητήματα που αφορούν στον σχεδιασμό της επερχόμενης χρονιάς, συνεδρίασε χτες το διοικητικό συμβούλιο του Αιολικού παρουσία του Παναγιώτη Τρύφων, στα ολοκαίνουργια γραφεία της ομάδας στο κέντρο της πόλης. Από τη συνάντηση αυτή προέκυψε πως για τον Αιολικό… ο κύβος ερρίφθη σε ότι αφορά την τοποθέτηση της ομάδας στον 3ο όμιλο της Football League, που γεωγραφικά περιλαμβάνει τις ομάδες της Πελοποννήσου, σε μία εξέλιξη που αν επιβεβαιωθεί και επίσημα, γλιτώνει την ομάδα της Μυτιλήνης από τα πολλά έξοδα των μετακινήσεων και την θέτει αγωνιστικά κόντρα σε ομάδες στα… μέτρα της.

Η είδηση αυτή προκύπτει από ανεπίσημες διαβεβαιώσεις των ανθρώπων του Αιολικού από κλιμάκια της ΕΠΟ, αλλά και από την πεποίθηση του Προέδρου της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρου Ψαρρόπουλου πως θα προκύψει μία ευνοική τοποθέτηση για το νησιωτικό σωματείο.

Παράλληλα το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, κατέληξε στην επιλογή του «Κ. Κεντέρης» για την πραγματοποίηση του βασικού σταδίου της προετοιμασία της, η οποία και θα ξεκινήσει στις 20 Ιουλίου. Από εκεί και έπειτα όμως, υπάρχει η επιθυμία για μεταφορά των προπονήσεων της ομάδας από τον Αύγουστο στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας, όταν και θα έχουν ολοκληρωθεί οι απαιτούμενες εργασίες. Στο ίδιο πλαίσιο, δηλαδή την προετοιμασία της ομάδας, εντάσσεται και η δεδηλωμένη πρόθεση του Παναγιώτη Τρύφων για πραγματοποίηση φιλικών αγώνων μέσα στον Αύγουστο, στην γειτονική Τουρκία.

Σε ότι έχει να κάνει με τα μεταγραφικά, στον Αιολικό τηρούν σιγή ιχθύος σε ότι αφορά τους στόχους, αναμένοντας την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του Βαγγέλη Γούτη ο οποίος ήρθε σήμερα στο νησί για μόνιμη εγκατάσταση. Στον Αιολικό έχουν «κλεισμένο» τον Σπύρο Μίχο, αναμένοντας την αποδοχή του νέου προπονητή, ενώ δεν κρύβουν την εκτίμησή τους και για τον Ριζούλη που στο παρελθόν αγωνίστηκε στην Δ΄ και στην Γ΄ Εθνική με τη φανέλα της Καλλονής.

Όμως όλα ετούτα πρέπει να περάσουν από το κέντρο αποφάσεων, που δεν είναι άλλο από τον προπονητή, ο οποίος από τη μεριά του έχει κάνει τις δικές του εισηγήσεις για παίκτες της κατηγορίας που γνωρίζει και έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν μαζί τους. Ωστόσο ο Παναγιώτης Τρύφων με τοποθέτησή του στο συμβούλιο, ενημέρωσε ότι έχει εξασφαλισμένο τον δανεισμό τριών ή και τεσσάρων ποδοσφαιριστών από την Κ-20 του Ολυμπιακού, για να ενισχύσει το ρόστερ της ερχόμενης περιόδου.

Στα αξιοσημείωτα της συνάντησης, η είδηση πως η κίνηση στην πώληση των εισιτηρίων διαρκείας είναι ικανοποιητική από τις πρώτες κιόλας ημέρες κυκλοφορίας τους στην αγορά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey