"Χτυπάει" σε όλα τα μέτωπα!

16/07/2014 - 18:16 Τελευταία τροποποίηση στις 16/07/2014 - 18:44

Η επιστροφή του Αιολικού στη Football League 2 και η δυναμική που αποπνέει ο ιστορικός σύλλογος της Μυτιλήνης σε όλα τα επίπεδα, έχουν δημιουργήσει -όπως είναι λογικό σε τέτοιες περιπτώσεις- και τάσεις... παραπληροφόρησης από τα αθηναϊκά Μέσα ενημέρωσης, που προσπαθούν να... πλασάρουν ως υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι όμως δε φαίνεται να απασχολούν αυτή τη στιγμή τους "κυανόλευκους".

Τελευταίο όνομα που προστέθηκε στη μακριά λίστα, αυτό του Μάριο Μπαρτσελό, του Ουρουγουανού μεσοεπιθετικού με θητεία στον Αχαρναϊκό, την ΑΕ Δικαίου Κω και τον Ολυμπιακό Λαυρίου, τον οποίο αθλητικές ιστοσελίδες φέρνουν προ των πυλών του Αιολικού. Παρά το γεγονός πως πρόκειται για έναν έμπειρο παίκτη, η αξία του οποίου είναι δεδομένη, οι πληροφορίες του "SL" αναφέρουν πως η περίπτωσή του δεν έχει εξεταστεί από την ομάδα της Μυτιλήνης. Η διοίκηση του Αιολικού ωστόσο αναζητά παίκτη στη συγκεκριμένη θέση και οι επαφές της με υποψήφιους στόχους είναι συνεχείς.

Παράλληλα, "κλεισμένος" θα πρέπει να θεωρείται ο Άγγελος Γεωργιόπουλος, που αποτελεί εισήγηση του Βαγγέλη Γούτη. Οι δυο τους συνεργάστηκαν πέρυσι στον Βύζαντα Μεγάρων και όλα δείχνουν πως απομένει η επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης για την απόκτηση του 32χρονου Μεσσήνιου επιθετικού. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τον Σπύρο Μίχο, με τον οποίο υπάρχει προφορική συμφωνία για την τέταρτη κατά σειρά συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey