Ξύλο στην Παροικιά,πρωταθλητής ο Πανναξιακός [vids]

28/04/2015 - 10:33 Τελευταία τροποποίηση στις 27/04/2015 - 23:59

Νταμπλούχος Κυκλάδων αναδείχθηκε ο Πανναξιακός, που μετά τον τελικό κυπέλλου απέναντι στον Πάγο, νίκησε με τον ίδιο τρόπο στη διαδικασία των πέναλτι και τον Α.Ο. Σύρου στον τελικό πρωταθλήματος, που διεξήχθη στην Παροικιά. Αυτό ήταν το πρώτο ντάμπλ στην ιστορία του Πανναξιακού, μετά από έναν τελικό, που η κανονική του διάρκεια ολοκληρώθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 και κρίθηκε τελικά στα πέναλτι με σκορ 3-2!

Από την ένταση ωστόσο, δεν έλειψαν τα δυσάρεστα περιστατικά με τον τελικό της ΕΠΣ Κυκλάδων να στιγματίζεται από επεισόδια στις εξέδρες και αψιμαχίες εντός αγωνιστικού χώρου. Μάλιστα υπήρξαν και τρεις τραυματισμοί, όπως σημειώνουν τα ρεπορτάζ των τοπικών Μέσων. Χρειάστηκε να επέμβουν οι αρχηγοί των δύο ομάδων για να ηρεμήσουν τα πνεύματακαι να συνεχιστεί απρόσκπτα το ματς.

Ο Πανναξιακός θα κοντραριστεί με τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής στα μπαράζ ανόδου προς τη Γ' Εθνική, ενώ οι έτεροι δύο διεκδικητές από τον νησιωτικό όμιλο του Αιγαίου, θα είναι ο πρωταθλητής Χίου, Κανάρης Νενήτων και ο πρωταθλητής Σάμου, Πυθαγόρας. Σημειώνεται ότι τα μπαράζ θα ξεκινήσουν στις 10 Μαΐου και θα ολοκληρωθούν, μετά από έξι αγωνιστικές, στις 31 Μαΐου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα αγώνων:

10ος Όμιλος

1η Αγωνιστική (10/5)
Λέσβος-Κυκλάδες
Χίος-Σάμος

2η Αγωνιστική (13/5)
Κυκλάδες-Χίος
Σάμος-Λέσβος

3η Αγωνιστική (17/5)
Χίος-Λέσβος
Κυκλάδες-Σάμος

4η Αγωνιστική (20/5)
Κυκλάδες-Λέσβος
Σάμος-Χίος

5η Αγωνιστική (24/5)
Χίος-Κυκλάδες
Λέσβος-Σάμος

6η Αγωνιστική (31/5)
Λέσβος-Χίος
Σάμος-Κυκλάδες

Φωτογραφία: syros-sports.gr

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey