Νίκη ανόδου στη Σύρο για τον Ηλυσιακό

18/05/2023 - 18:02 Τελευταία τροποποίηση στις 18/05/2023 - 18:23

Πραγματοποιώντας μεστή εμφάνιση ο Ηλυσιακός πέρασε από τη Σύρο επικρατώντας με 0-1 της Ελλάς, κάνοντας παράλληλα το δύο στα δύο στη σειρά των αγώνων μπαράζ.

Η σπουδαία νίκη του Ηλυσιακού στην αναμέτρηση που έκλεισε την δεύτερη αγωνιστική του 8ου ομίλου των αγώνων μπαράζ, τον έφερε πολύ κοντά στο ένα από τα τρία προνομιούχα εισιτήρια της ανόδου.

Οι παίκτες του Ανδρέα Μαντζούνη παρότι αντιμετώπισαν μια ομάδα που ήθελε διακαώς τη νίκη, κατάφεραν να περιορίσουν τον αντίπαλο, ο οποίος δεν έδειχνε ικανός να κερδίσει αυτόν τον αγώνα.

Στο 25' ο Ηλυσιακός πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης με τον ο Μαρίνου, ο οποίος βρέθηκε έξω από την περιοχή και με ωραίο πλασέ στη γωνία άνοιξε το σκορ. Στο 66'  ο διαιτητής υπέδειξε την εσχάτη των ποινών υπέρ του Ηλυσιακού σε χέρι του Λαλά, με τον Λέκκα να αστοχεί, αφού ο Παπαδόπουλος έπεσε στη γωνία του και αποσόβησε τον κίνδυνο. Στο 94' η Ελλάς Σύρου έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Παυλόπουλος έκανε την κεφαλιά μετά τη σέντρα του Ρηγούτσου, όμως ο Μπαλασάκης έκανε σπουδαία επέμβαση και διατήρησε ανέπαφη την εστία του.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τον επόμενο αντίπαλο του Αετού να πανηγυρίζει μια τεράστια νίκη που ισοδυναμεί με την επιστροφή στα εθνικά πρωταθλήματα. 

Οι συνθέσεις:

Ελλάς Σύρου (Κώστας Παπαδόπουλος): Παπαδόπουλος, Λαλάς, Παράβαλος (59' λ.τρ. Νομικος), Κολλιάκος, Οικονομόπουλος, Μανουδάκης (80' Ρηγούτσος), Έντσεφ, Ογκνιάνοφ, Σκούπρα, Παυλόπουλος, Περιάλης (59' Μπακατσέλος)

Ηλυσιακός (Ανδρεας Μαντζούνης): Μπαλασάκης, Καρδαρης, Παρασκευόπουλος, Κούτρας, Ρέτζο, Ταχιράι, Κασσιανος (88' Σινομάτι), Τσέργας (73' Γαλημίτης), Χριστόπουλος (79' Άνχελ), Μαρίνου (88' Σαρρηασλάνογλου), Λέκκας

2η αγωνιστική

Αετός-Πυθαγόρας 4-0

Ατρόμητος Αγ. Γεωργίου-Α.Ε.Ρ.Α 0-3 α.α

Ελλάς Σύρου-Ηλυσιακός 0-1

Βαθμολογία

Α.Ε.Ρ.Α 6 (4-0)

Ηλυσιακός 6 (2-0)

Αετός Λουτρών 3 (4-0)

Πυθαγόρας 3 (3-4)

Αστέρας Βάρης 0 (0-1)

Ελλάς Σύρου 0 (0-2)

Ατρόμητος Αγ. Γεωργίου 0 (0-6)

ΠΗΓΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey