«Οδύσσεια» για Γιούχτα το ταξίδι στη Λευκάδα

16/06/2023 - 17:34

Η ομάδα των Αρχανών δεν κατάφερε να βρει αεροπορικά εισιτήρια για να μεταφερθεί με την λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία στη Λευκάδα, με αποτέλεσμα το ταξίδι με προορισμό το νησί του Ιονίου να είναι ιδιαίτερα μακρύ.

Η αποστολή του Γιούχτα, αναχωρεί απόψε, ακτοπλοϊκώς για τον Πειραιά και από εκεί οδικώς θα μεταφερθεί στην Λευκάδα, όπου πιθανότατα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για τον κομβικής σημασίας αγώνα με τον Τηλυκράτη (18/6, 17:00) και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο του νησιού.

Πειραιάς και Λευκάδα απέχουν περίπου 350χλμ και είναι ένα ταξίδι 4-5 ωρών, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται σε αυτό, τυχόν καθυστερήσεις σε διόδια και κυκλοφοριακή κίνηση.

Όπως καταλαβαίνει κανείς η πνευματική κούραση από μία τέτοια απόσταση θα είναι μεγάλη, ενώ συν τοις άλλοις ο Νίκος Σουργιάς θέλει μαζί με τους παίκτες του, να ολοκληρωθεί η προετοιμασία στην Λευκάδα.

Σε αντίθεση με τη μεταφορά στην Λευκάδα, η επιστροφή στο Ηράκλειο θα είναι πολύ πιο εύκολη, αφού θα γίνει αεροπορικώς το απόγευμα της Δευτέρας, από την Αθήνα.

ΠΗΓΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey