Πρεμιέρα με ήττα για Αναγέννηση Γέρας

12/05/2013 - 16:20 Τελευταία τροποποίηση στις 12/05/2013 - 16:39

Gera_Olympos_eisodos1Tην ήττα γνώρισε η Αναγέννηση Γέρας από τη Μύκονο, στην πρεμιέρα των αγώνων μπαράζ για άνοδο στη νέα Γ' Εθνική κατηγορία.

Η ομάδα του Νίκου Μάτα, αν και ξεκίνησε προσεκτικά το ματς, βρήκε γρήγορα τα πατήματά της και δημιούργησε ευκαιρίες για την επίτευξη ενός τέρματος. Ωστόσο από την πρώτη στιγμή φάνηκε πως ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Άντερσον, θα ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του αγώνα, αφού με σημαντικές επεμβάσεις διατηρούσε ανέπαφη την εστία του.

Όσο περνούσε η ώρα, η Μύκονος ανέβαζε την απόδοσή της και σε μια πολύ καλά οργανωμένη επίθεσή της, κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ήταν το 37ο λεπτό του αγώνα, όταν ο Πανέτας έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ από το ύψος του πέναλτι πέτυχε το 1-0. Οι πρωταθλητές Λέσβου αντέδρασαν άμεσα και έχασαν μοναδική ευκαιρία για την ισοφάριση, με τη σέντρα ουσιαστικά, όμως τελικά πήγαν στα αποδυτήρια με το εις βάρος τους σκορ.

Στην επανάληψη σημειώθηκαν αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν, οι Γεραγώτες δεν κατόρθωσαν να φέρουν το ματς στα ίσα και στα τελευταία λεπτά η Μύκονος "κλείδωσε" τη νίκη με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τσαλμά, σε παράβαση του Κουκούλη που απέκρουσε με το χέρι σου του Βαλαμούτη. Λίγο νωρίτερα, είχαν άλλωστε προειδοποιήσει σε σουτ του Τσαλμά στο 86ο λεπτό, το οποίο τράνταξε το δοκάρι του Χατζηκλειδαρά.

Οι παίκτες της Αναγέννησης θα πρέπει τώρα να αδειάσουν το κεφάλι τους από τις σκέψεις για το συγκεκριμένο ματς, ώστε αφού επιστρέψουν στη Λέσβο, να επικεντρωθούν στην επόμενη αναμέτρηση των μπαράζ, την Τετάρτη (15/5) στο Γήπεδο Παπάδου με αντίπαλο τον Κανάρη Νενήτων.

Αποτελέσματα

ΑΟ Μυκόνου - Αναγέννηση Γέρας 2-0

Βαθμολογία
1. Μύκονος 3 2-0
2. Κανάρης Νενήτων 0 0-0
3. Αναγέννηση Γέρας 0 0-2

Πρόγραμμα

Αναγέννηση Γέρας – Κανάρης Νενήτων (15/5)
Κανάρης Νενήτων – ΑΟ Μυκόνου (19/5)
Αναγέννηση Γέρας – ΑΟ Μυκόνου (22/5)
Κανάρης Νενήτων – Αναγέννηση Γέρας (26/5)
ΑΟ Μυκόνου – Κανάρης Νενήτων (2/6)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey