Χατζηνικολάου και Dony Management στο Μόναχο!

15/11/2014 - 02:00 Τελευταία τροποποίηση στις 05/12/2014 - 09:49
Μια σπουδαία συνεργασία έκλεισε η εταιρεία "Dony Managment Ag" του Πέτρανγκ Τζόρτζεβιτς και Ανδρέα Νινιάδη, με συνεργάτη τον Μυτιληνιό Αχιλλέα Χατζηνικολάου, με την ομάδα της Μπάγερν Μονάχου σε επίπεδο ακαδημιών.

Για λογαριασμό της εταιρείας, που δραστηριοποιείται στην εκπροσώπηση ποδοσφαιριστών σε όλο τον κόσμο, βρέθηκε στο Μόναχο πριν λίγες ημέρες ο μάνατζερ της Γερμανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Αχιλλέας Χατζηνικολάου, ο οποίος συναντήθηκε στα γραφεία της Μπάγερν με τον Γενικό Διευθυντή της Ακαδημίας, Wolfgang Dremmler, συζητώντας τη συνεργασία της γερμανικής ομάδας σε θέματα ακαδημιών, με τη "Dony Managment Ag".

Αυτό που συμφωνήθηκε, είναι πως η εν λόγω εταιρεία θα έχει την αποκλειστικότητα ενημέρωσης προς την Μπάγερν Μονάχου, για ότι καλύτερο υπάρχει στο ελληνικό χώρο από ταλαντούχους Έλληνες ποδοσφαιριστές στην ηλικία των 15 χρονών και άνω! Η όλη συνεργασία θα κινηθεί σε δύο άξονες. Στον πρώτο, για τους Έλληνες παίκτες που έχουν εντοπιστεί μέσα από το δίκτυο σκάουτερ της Μπάγερν, θα ενημερώνεται η "Dony Managment Ag" για περεταίρω ενέργειες αξιολόγησης και στο δεύτερο, μόνο μετά από πρόταση της συγκεκριμένης εταιρίας θα μπορούν νεαροί Έλληνες ποδοσφαιριστές να παρακολουθούνται και να «τσεκάρονται» από τους Γερμανούς, περνώντας κατόπιν για δοκιμή στο Μόναχο.

Η Μπάγερν είναι από τα μεγαλύτερα κλαμπ παγκοσμίως και οι Γερμανοί προέβησαν σ’ αυτή την συνεργασία, γιατί πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του Έλληνα ποδοσφαιριστή. Επίσης η αποκλειστική συνεργασία με τη "Dony Managment Ag" για τους νεαρούς Έλληνες παίκτες, δείχνει τη μεγάλη εμπιστοσύνη τόσο στον συμπατριώτη μας Αχιλλέα Χατζηνικολάου, που διατηρεί εξαίρετες σχέσεις με τους Βαυαρούς, όσο και εν γένει στη δουλειά της συγκεκριμένης εταιρείας ατζέντηδων, τα τελευταία χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μπάγερν κατασκευάζει νέο προπονητικό κέντρο, μόνο για την ακαδημία του συλλόγου, συνολικού κόστους 110 εκ. ευρώ, το οποίο θα είναι έτοιμο το 2017 και θα διαθέτει 15 γήπεδα ποδοσφαίρου, καθώς και ξενοδοχείο στο οποίο θα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 250 νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Αναμφίβολα, μια σπουδαία εξέλιξη που αποδεικνύει περίτρανα πως δικαίως σήμερα ο εκ Μυστεγνών Αχιλλέας Χατζηνικολάου αποτελεί έναν από τους πιο περιζήτητους ατζέντηδες στις μικρές ηλικίες. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε πως αποτελεί μάνατζερ του Πραξιτέλη Βούρου, που έχει ήδη αρχίσει να ξεχωρίζει στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, αποτελώντας σταθερό μέλος όλων των "μικρών" Εθνικών ομάδων, ενώ εκπροσωπεί επάξια και αρκετούς ακόμα νεαρούς, ταλαντούχους ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey