Δύσκολη κλήρωση για τη Μικτή Αιγαίου

08/04/2016 - 12:54

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της Γ’ Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, στην κατηγορία των νέων, όπου έχει προκριθεί η Μικτή Αιγαίου μετά την επιτυχή έκβαση των αγώνων της κόντρα στη Μικτή Κρήτης, πριν λίγες ημέρες στη Ραφήνα. Οι επαναληπτικοί αγώνες των υπολοίπων ζευγαριών διεξήχθησαν την περασμένη Τετάρτη και προέκυψαν έτσι οι οκτώ περιφερειακές ομάδες, που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο.

Σύμφωνα με το σύστημα διεξαγωγής, οι οκτώ ομάδες σχηματίζουν τέσσερα ζευγάρια, που θα αγωνιστούν σε νοκ-άουτ αγώνες, σε ουδέτερες έδρες, με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά. Όλοι οι αγώνες ως και τον τελικό είναι μονοί, ενώ θα διεξαχθεί και μικρός τελικός, κάτι που σημαίνει πως σε περίπτωση πρόκρισης στην 4άδα, συνολικά η κάθε ομάδα θα έχει δώσει τρία παιχνίδια.

Η Μικτή Αιγαίου (15η Περιφέρεια) κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την ισχυρή 14η Περιφέρεια, που αποτελείται από τις ΕΠΣ Αθηνών, Ανατολικής Αττικής και Πειραιά, σε αγώνα που θα διεξαχθεί στις 20 Απριλίου στο Γήπεδο Νέας Περάμου στη Δυτική Αττική. Σε περίπτωση πρόκρισης από το νοκ-άουτ προημιτελικό, η Μικτή Αιγαίου θα αντιμετωπίσει στους "4" τον νικητή του ζευγαριού 10ης Περιφέρειας (ΕΠΣ: Αχαΐας, Ηλείας, Κεφαλληνίας/Ιθάκης, Ζακύνθου)-11ης Περιφέρειας (ΕΠΣ: Αρκαδίας Λακωνίας, Μεσσηνίας) στις 27 Απριλίου, ενώ ο τελικός έχει προγραμματιστεί για τις 11 Μαΐου.

Αναλυτικά το αγωνιστικό πρόγραμμα:

Προημιτελικά (20/4, 16:00)

2η (ΕΠΣ: Δράμας, Καβάλας, Σερρών)-4η (ΕΠΣ: Ημαθίας, Κοζάνης, Πιερίας)

6η (ΕΠΣ: Ηπείρου, Θεσπρωτίας, Κέρκυρας)-8η (ΕΠΣ: Καρδίτσας, Λάρισας, Τρικάλων, Θεσσαλίας)

10η (ΕΠΣ: Αχαΐας, Ηλείας, Κεφαλληνίας/Ιθάκης, Ζακύνθου)-11η (ΕΠΣ: Αρκαδίας Λακωνίας, Μεσσηνίας)

14η (ΕΠΣ: Αθηνών, Ανατολικής -  Αττικής, Πειραιά)-15η (ΕΠΣ: Δωδεκανήσου, Κυκλάδων, Λέσβου, Σάμου, Χίου)

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey