Η ΑΕΚ δε θέλει τον Παυλή;

27/12/2010 - 20:00 Τελευταία τροποποίηση στις 28/12/2010 - 10:26

Αρκετά δύσκολη είναι η περίοδος που διανύει ο Μιχάλης Παυλής, που μετά την πρόωρη αποχώρησή του από το δανεισμό του στον Εθνικό Αστέρα, βλέπει την έξοδο και από την ΑΕΚ. Το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ στο «δικέφαλο» από το Μανόλο Χιμένεθ, είναι πιθανό να αγγίξει και το Μυτιληνιό άσσο, χωρίς καν να έχει δοκιμαστεί από τον Ανδαλουσιανό τεχνικό.

Ο Παυλής επέστρεψε μόλις πριν από λίγες ημέρες στην ΑΕΚ και ζήτησε όπως ήταν φυσικό να προπονείται με τους συμπαίκτες του, προκειμένου να καταφέρει να διεκδικήσει μία θέση στα πλάνα του Ισπανού τεχνικού. Όμως οι τελευταίες πληροφορίες δείχνουν πως κάτι τέτοιο δύσκολα θα γίνει, προκαλώντας αβεβαιότητα σε ότι αφορά στο μέλλον του Παυλή στους κιτρινόμαυρους. Κι αυτό γιατί στη συνάντηση του εκπροσώπου του ποδοσφαιριστή με τον Άρνααρ Γκρέταρσον ειπώθηκε πως πρόθεση της διοίκησης της ΑΕΚ, είναι να τερματιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Βέβαια με τα μεταγραφικά και γενικώς με τα πράγματα στην ΑΕΚ, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος πως όντως ο Παυλής θα αποτελέσει παρελθόν, γιατί δεν αποκλείεται να αλλάξουν κιόλας τα δεδομένα. Σε κάθε περίπτωση από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, γίνεται γνωστή η απογοήτευση που έχει προκληθεί στον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που ξεκίνησε την καριέρα του από τα Λουτρά και στα πρώτα του βήματα στην Ένωση χαρακτηρίστηκε ως ο νέος "Ντέμης".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey