Και τυπικά τέλος από την ΑΕΚ ο Παυλής

03/01/2011 - 16:27 Τελευταία τροποποίηση στις 03/01/2011 - 16:47

Παρελθόν αποτελεί εδώ και λίγη ώρα από την ΑΕΚ ο Μυτιληνιός επιθετικός Μιχάλης Παυλής. Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση για τη λύση της συνεργασίας της με τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, η οποία αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Παυλή και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Τον Αύγουστο, ΑΕΚ και Παυλής συμφώνησαν να παραχωρηθεί δανεικός στα Τρίκαλα, ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής με σκοπό να επιστρέψει δριμύτερος στο Δικέφαλο, διεκδικώντας μια θέση στην ομάδα. Όμως κάποια διαφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες και τον παίκτη, τον οδήγησε στον Εθνικό Αστέρα, όπου δεν πήρε τις ευκαιρίες που αναζητούσε. Πριν λίγες ημέρες επέστρεψε στην ΑΕΚ, όμως στο πλαίσιο αποδέσμευσης παικτών που είχε προαναγγείλει ο Μανόλο Χιμένεθ, έλυσε το συμβόλαιό του με την Ένωση.

Ο Μιχάλης Παυλής, γεννημένος το Σεπτέμβρη του 1989 και μεγαλωμένος στα Λουτρά, μεταπήδησε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2007 και μέχρι σήμερα αγωνίστηκε σε 33 επίσημα ματς σε πρωτάθλημα, κύπελλο και ευρωπαϊκές διοργανώσεις, σημειώνοντας 3 γκολ. Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες, μετρώντας μέχρι σήμερα 17 συμμετοχές στην Εθνική Νέων με 10 γκολ και 6 συμμετοχές με την Εθνική Ελπίδων και 1 γκολ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportlesvos.gr, έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μυτιληνιού επιθετικού έχει δείξει ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Βαγγέλης Βλάχος, που βλέπει στο πρόσωπό του μια αξιόπιστη λύση νεαρού και εξελίξιμου Έλληνα ποδοσφαιριστή, σε ένα ρόστερ που χαρακτηρίζεται από κοινοτικούς και ξένους παίκτες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey