Σειρήνες πολέμου στην πόλη του Μπερ Σεβά

09/08/2018 - 17:50 Τελευταία τροποποίηση στις 09/08/2018 - 18:44

Αναστάτωση υπήρξε στο ξενοδοχείο, όπου είχε καταλύσει η αποστολή του ΑΠΟΕΛ για τον αγώνα του Europa League απέναντι στην Χάποελ Μπερ Σεβά, στο Ισραήλ.

Από το πρωί έχει καταγραφεί η ρίψη πάνω από 70 ρουκετών από την λωρίδα της Γάζας προς την ισραηλινή επικράτεια, η οποία έχει τεθεί σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού. Οι σειρήνες πολέμου ήχησαν στην πόλη του Μπερ Σεβά (απέχει μόλις 30 λεπτά από την λωρίδα της Γάζας) και η αποστολή του ΑΠΟΕΛ, στην οποία μετέχει ο Μυτιληνιός αμυντικός Πραξιτέλης Βούρος, κατέφυγε στο υπόγειο του ξενοδοχείου, το οποίο λειτουργεί ως καταφύγιο για προληπτικούς λόγους. Λίγο αργότερα όλοι οι παίκτες επέστρεψαν κανονικά στα δωμάτια τους.

Η ΟΥΕΦΑ σκεφτόταν να αναβάλει το βραδινό ματς, ωστόσο πριν λίγη ώρα κατέληξε στο να διεξαχθεί κανονικά η αναμέτρηση, κρίνοντας πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Από την πλευρά του ο επίσημος ΑΠΟΕΛ με ανακοίνωση του, τονίζει ότι όλα τα μέλη της αποστολής είναι καλά στην υγεία τους και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την σωματική τους ακεραιότητα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey