Γ.Μοσχονησιώτης: Να στηριχθεί ο Φοίνικας σε δικά του νεαρά παιδιά

15/03/2020 - 19:57 Τελευταία τροποποίηση στις 15/03/2020 - 20:07

Τον περασμένο Αύγουστο το «SL» είχε επικοινωνήσει με τον Μυτιληνιό προπονητή Γιάννη Μοσχονησιώτη, με αφορμή την ενασχόληση του με το γυναικείο ποδόσφαιρο, ως νέος προπονητής στο γυναικείο τμήμα του Φοίνικα Καλλιθέας, ο οποίος αγωνίζεται στον 6ο όμιλο της Γ Εθνικής.

Τελευταία του κουβέντα και συνάμα επιθυμία του, ήταν σύντομα να καταφέρει να βρεθεί στο τιμόνι αντρικής ομάδας. Μέσα σε διάστημα πέντε μηνών ο στόχος του έγινε πραγματικότητα, αφού μέσα από σκληρή δουλειά, το πείσμα και την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε έπεισε την διοίκηση της ομάδας να τον εμπιστευτεί πλήρως, δίνοντας του τα κλειδιά και στο αντρικό τμήμα.

foinikas-kalitheas.jpg (770×433)

Έτσι, πέρα από τα τμήματα υποδομών Κ8, Κ10 και το γυναικείο τμήμα, από τον Ιανουάριο ο Μοσχονησιώτης αντιμετωπίζει μια νέα πρόκληση ίσως την πιο δυνατή στην μέχρι τώρα καριέρα του και δείχνει να ανταποκρίνεται,  αφού τα σημάδια βελτίωσης είναι εμφανή τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και στον βαθμολογικό πίνακα. Μάλιστα, αποτελεί και τον πιο νεαρό ηλικιακά προπονητή που έχει περάσει από τον πάγκο του Φοίνικα και ταυτόχρονα της Γ ΕΠΣ Αθηνών.

Το «SL» μίλησε ξανά με τον Μυτιληνιό coach ο οποίος αναφέρει: «Αυτός ήταν ο στόχος μου εξαρχής, το να βρεθώ στον πάγκο ενός αντρικού τμήματος. Η διοίκηση του Φοίνικα με εμπιστεύτηκε και θα συνεχίσουμε και τη νέα χρονιά μαζί. Μέρα με τη μέρα προσπαθώ να βελτιώνεται η ομάδα και πιστεύω ότι είμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Παρέλαβα το σωματείο στην προτελευταία θέση και τώρα έχουμε βελτιώσει αρκετά την θέση μας αλλά κυρίως την απόδοση μας στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό που θέλω είναι να δημιουργηθεί ένα σύνολο που θα στηριχθεί σε νεαρούς ποδοσφαιριστές κυρίως των ακαδημιών και μέσα από αυτούς να ανέβει σε μεγαλύτερο επίπεδο η ομάδα. Ήδη στην ομάδα αγωνίζονται 6-7 παιδιά κάτω των 20.

Για μελλοντικούς στόχους:

Σίγουρα, ακόμα έχω πολλά να δώσω, είμαι ακόμα νέος και αυτό που θέλω να πω είναι ότι θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά. Μελλοντική επιθυμία μου είναι κάποια στιγμή να προπονήσω και να βρεθώ στον πάγκο μιας τοπικής ομάδας στη Λέσβο.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey