Οι εν Λέσβω ΑΕΚτσήδες πάνε τελικό!

19/03/2011 - 12:33 Τελευταία τροποποίηση στις 19/03/2011 - 12:56

Η ΑΕΚ έχει τη μεγάλη ευκαιρία να πανηγυρίσει ξανά έναν τίτλο μετά από 8 χρόνια, αν και μεταξύ μας ήταν η ηθική πρωταθλήτρια το 2008, με αποτέλεσμα οι φίλαθλοί της να ετοιμάζονται από τώρα για το μεγάλο... καραβάνι προς το ΟΑΚΑ, στις 30 Απριλίου, όπου θα αντιμετωπίσουν τον Ατρόμητο, με φόντο το Κύπελλο Ελλάδας.

Το Club της ORIGINAL 21 στη Μυτιλήνη ενημερώνει τους φίλους της ΑΕΚ που επιθυμούν να ταξιδέψουν στην Αθήνα, πως διοργανώνει εκδρομή. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6942980651 (Πέτρος). Μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν έχει αποφασιστεί το μέσο μεταφοράς, κάτι που πιθανότατα εξαρτάται και από τον αριθμό των ατόμων που θα δηλώσουν συμμετοχή.

Πάντως, υπάρχει πρόθεση από πλευράς του Club της ORIGINAL 21, ακόμα και να μισθωθεί πτήση τσάρτερ. Σε διαφορετική περίπτωση, η εκδρομή θα γίνει ακτοπλοϊκώς. Όπως και να 'χει, είτε με αεροπλάνα είτε με βαπόρια, το ΟΑΚΑ θα πλημμυρίσει από ΑΕΚτσήδες, με τους Μυτιληνιούς φίλους της ομάδας να επιθυμούν να δώσουν κι εκείνοι βροντερό παρόν.

Νεότερη ενημέρωση θα υπάρξει τις επόμενες ημέρες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey