Κυπελλούχος ΕΠΣ Δωδεκανήσου ο Ιάλυσος

30/03/2011 - 23:25 Τελευταία τροποποίηση στις 31/03/2011 - 00:07

Κυπελλούχος Δωδεκανήσου για την αγωνιστική περίοδο 2010-11 αναδείχθηκε ο ΓΑΣ Αναγέννηση - Ιάλυσος, αφού οι "ερυθροκίτρινοι" επικράτησαν με σκορ 2-1 του Α.Ο Δικαίου Κω στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, που πραγματοποιήθηκε στον Αρχάγγελο. Τα γκολ της νίκης πέτυχν οι Σάλιβαν (3') και Μπιγκό (62'), βοηθώντας έτσι την ομάδα τους να σηκώσει την πρώτη κούπα της φετινής χρονιάς.

Για την ομάδα της Κω, είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Γ. Μποϊλής (13'). Από το ματς δεν έλειψαν και οι εντάσεις πάντως, καθώς επίσης κι οι έντονες διαμαρτυρίες, με το παιχνίδι να διακόπτεται για περίπου 15 λεπτά, στο 73', όταν ο Ιάλυσος μέσα σε ένα δίλεπτο έμεινε με 9 παίκτες στον αγωνιστικό χώρο.

Τον τελικό της ΕΠΣ Δωδεκανήσου παρακολούθησαν περίπου 1000 φίλαθλοι, όλοι του ΓΑΣ Αναγέννηση - Ιάλυσος, αφού οι οπαδοί του ΑΟ Δικαίου, δεν κατόρθωσαν να ταξιδέψουν από την Κω, παρά το ότι είχαν ναυλώσει "δελφίνι", αφού δεν επέτρεψε τον απόπλου του το λιμενικό λόγω της μη προσκόμισης όλων των απαραίτητων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Συνθέσεις:

ΓΑΣ: Ζούρδης, Μαλιάκας, Αξιώτης (82' Χατζημιχαήλ), Φωτείνης Γ., Πιτσουρδάκης, Κρομμύδας, Παφιάκης, Μπιγκό, Σάλιβαν, Καρπαθάκης, Στεργιόπουλος (68 λ.τρ. Λουκίσας)

Α.Ο Δικαίου: Λουτριώτης, Παπασεβαστός, Φονσέκα, Μασάδο, Πανόπουλος, Μουνούχος (74' Κεφαλιανός), Μποϊλής Γ. (88' Παπανικολάου), Μποϊλής Ζ., Σκαλέρης, Χατζηπαναγιώτης, Χατζηφούντας

(Ρεπορτάζ: 12soccer.gr)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey